Gradite podjetje z naprednimi rešitvami

PRIHODNOST GRADBENIŠTVA JE TUKAJ

Zgradite svoj posel z naprednimi rešitvami

Kako lahko vaše podjetje izkoristi glavne trende v gradbeni industriji, kot so digitalizacija, avtomatizacija in zelena gradnja? Kako lahko ostanete konkurenčni ob izzivih, kot je pomanjkanje usposobljenih delavcev? Spoznajte, kako lahko vaše podjetje pripravimo na prihodnost z inovativnimi in povezanimi proizvodi, programsko opremo in storitvami, namenjenimi za vsako fazo vaših gradbenih projektov.

SKUPAJ DO VEČJE TRAJNOSTI

Gradite bolj zeleno

Z zahtevami certificiranja se zelena gradnja vse bolj uveljavlja kot industrijski standard. Za bolj zdravo in trajnostno arhitekturo aktivno na novo snujemo in oblikujemo gradbene sestavne dele – vse od požarne zaščite do sider in od kartuš za stroj za pritrjevanje do modularnih nosilnih sistemov, da lahko izpolnjujete merila tretjih strank za certificiranje na področju zelene gradnje. Na našem spletnem mestu je na voljo obsežna podatkovna zbirka podporne dokumentacije, kot so certifikati o vsebnosti in emisijah VOC ter okoljske izjave proizvoda (EPD).

Trajnost v gradbeništvu Krožnost
Hilti Jaibot

Sprejmite nove tehnologije

Digitalizacija in avtomatizacija delovišča postajata ključna gonilna sila produktivnosti v gradbeništvu. S prehodom na digitalno projektiranje z modeliranjem BIM se boste lahko izognili zamudam pri projektih, saj boste lahko opozorili na morebitne težave, še preden se pojavijo. S tem boste lahko tudi zmanjšali improvizacije na delovišču in poenostavili dokumentacijo. Za še večjo hitrost in natančnost delovnega procesa na delovišču so vam na voljo digitalne rešitve, kot so senzorji betona, tahimetri in polavtomatski vrtalni robot Jaibot.

Storitve projektiranja in modeliranja BIM

Zmanjšajte odvisnost od usposobljenih delavcev

Uveljavili so se nove tehnologije in načini namestitve. Izberite stroje in postopke, s katerimi lahko pospešite gradbene projekte, zmanjšate potrebo po usposobljenih delavcih in zaščitite zaposlene. Naše rešitve med drugim vključujejo sisteme za direktno pritrjevanje, zaradi katerih sidranje in varjenje nista potrebni, pametne sisteme za diamantno vrtanje in prenosni zunanji skelet EXO-S, ki je zasnovan za manjši napor med stropnimi deli.

Rešitve za enostavnejšo pritrditev Diamantno vrtanje 2.0

Racionalizirajte svoje poslovanje

Ali si želite poenostavljene in učinkovitejše poslovne procese? Lažje poslovanje z nami vam omogočajo naš elektronski nabavni sistem poslovanja med podjetji, prilagodljive možnosti dostave in napredne logistične rešitve. Če izberete našo storitev upravljanja s strojnim parkom, dobite dostop do najnovejših povezanih strojev za mesečno ceno brez doplačil, kar vam prinaša boljši pregled nad stroški. Z našim sistemom za upravljanje opreme ON!Track pa si zagotovite zmogljiv strojni inventar in upravljanje inventarja.

Možnosti dostave Upravljanje s strojnim parkom Digitalno upravljanje opreme ON!Track

Razširite doseg poslovanja

Position your company for a more profitable future by tendering more and subcontracting less. Through adding services such as firestop installation and diamond coring, your business can diversify and experience growth. You can count on us for practical training for your team, as well as strategies on how to adopt productivity-boosting methodologies such as Building Information Modeling (BIM).

Sistemi za diamantno vrtanje Inovativne rešitve požarne zaščite Storitve projektiranja in modeliranja BIM
VEČ MOČI IN PRILAGODLJIVOSTI KOT KDAJKOLI PREJ

VEČ MOČI IN PRILAGODLJIVOSTI KOT KDAJKOLI PREJ

Baterijski stroji za strokovnjake v gradbeništvu

Upravljanje različnih virov napajanja in baterijskih sistemov na več lokacijah lahko predstavlja težavo, hkrati pa je drago in zahteva veliko časa. Z baterijami Nuron lahko vse stroje, od impulznih vijačnikov do rušilnih kladiv, napajate prek ene baterijske platforme.

Na delovišču tako potrebujete manj baterij in polnilnikov, hkrati pa lahko zmanjšate odvisnost od strojev, ki za delovanje potrebujejo druge vire napajanja.