Električni stroji

Naši električni stroji so zasnovani za boljšo učinkovitost in trajnost: stroji za direktno pritrjevanje, vrtalna kladiva, rušilna kladiva, stroji za diamantno kronsko vrtanje, brusilniki, žage in drugo

Več moči in prilagodljivosti kot kdajkoli prej

Več moči in prilagodljivosti kot kdajkoli prej

Baterijski stroji za strokovnjake v gradbeništvu

Pripravite se na prihodnost z najnovejšimi pridobitvami iz družine 12-, 22- in 36-voltnih baterijskih strojev, ki jih napaja 22 V platforma Nuron. Vse stroje, ki za delovanje potrebujejo kabel ali plin, lahko nadomestite z eno baterijsko platformo.

Baterijski stroji Hilti so zasnovani za najboljšo zmogljivost, izboljšano varnost in odlično udobje uporabnika, ne glede na to ali gre za rušenje, rezanje, vrtanje ali pritrjevanje.

Kako lahko baterijska platforma Nuron koristi vašemu podjetju

Priročnost v eni platformi

Omogoča napajanje okrog 70 strojev na eni 22-voltni platformi Nuron – zagotavlja združljivost različnih strojev, od vrtalnikov do rušilnih kladiv.

Daljši čas delovanja z enim polnjenjem

Pridobite daljši čas delovanja strojev na 22-voltni platformi, ki lahko zagotovi več moči kot 36 V, napajanje prek kabla ali plina.

Zaščitite svoje delavce

Varnostne rešitve vključujejo sisteme za nadzor prahu in vgrajene tehnologije, ki pomagajo zmanjšati tveganje povratnega sunka kotnega brusilnika.

Ena platforma za vse vaše delo

Ena platforma za vsa opravila na delovišču

Poenotite strojni park in pridobite več prilagodljivosti na delovišču

Upravljanje različnih virov napajanja in baterijskih sistemov na več lokacijah lahko predstavlja težavo, hkrati pa je drago in zahteva veliko časa. Z baterijami Nuron lahko vse stroje, od impulznih vijačnikov do rušilnih kladiv, napajate prek ene baterijske platforme.

Na delovišču tako potrebujete manj baterij in polnilnikov, hkrati pa lahko zmanjšate odvisnost od strojev, ki za delovanje potrebujejo druge vire napajanja.

DSH 600-22 z abrazivnim listom in B 22-170

Več baterijske moči in daljši čas delovanja

Delajte ves dan z baterijskimi stroji, ki zagotavljajo zmogljivost, enako napajanju prek kabla ali plina

Nuron zagotavlja do dvakrat več moči v primerjavi z enakovrednimi 18- in 20-voltnimi platformami, in sicer zaradi popolnoma na novo zasnovanega vmesnika med baterijo in strojem.

Za najbolj zahtevno uporabo, kot je rezanje jeklenih cevi z žago ali rušenje betona z rušilnim kladivom lahko združite dve 22-voltni bateriji. Lažja dela, npr. vijačenje vijakov za suhomontažne plošče ali pritrjevanje kovinskih elementov z impulznimi vijačniki lahko zaradi izboljšane ergonomije stroja opravljate hitreje in udobneje.

Diamantna žaga DSH 600-22

Diamantna žaga DSH 600-22

S polnim rezervoarjem goriva lahko režete toliko betona, kot z eno 8,0 Ah baterijo Nuron. 

Preberi več
Vrtalno kladivo TE 60-22 SDS-Plus

Vrtalno kladivo TE 60-22 SDS-MAX

Baterije Nuron in motor brez ščetk zagotavljajo do 3-krat več delovnega časa ob vsaki menjavi.

Preberi več
Baterijsko rušilno kladivo TE 2000-22

Baterijsko rušilno kladivo TE 2000-22

Združuje dve 12 Ah bateriji Nuron za do 2,5-krat več moči, kot jo zagotovi 36-voltna baterija.

Preberi več
Žaga SC 30WR-22

Žaga SC 30WR-22

Do trikrat višja hitrost rezanja in dvakrat daljši čas delovanja od predhodnih modelov.

Preberi več
Delavec stoji na ploščadi, v roki ima vrtalni stroj, ki je z držalno vrvjo za stroj pritrjen na drog.

Varnost postavljamo na prvo mesto

Tehnologija baterijskih strojev, zasnovana za zaščito vaših delavcev

S platformo Nuron smo povečali število baterijskih strojev, ki imajo naslednje funkcije: 

  • AVR (aktivna redukcija vibracij), ki zmanjša izpostavljenost vibracij dlan-stroja, 
  • ATC (aktivna kontrola navora), ki zmanjša tveganje povratnega sunka troja, 
  • DRS (sistem za odstranjevanje prahu), ki zmanjša izpostavljenost prahu na gradbišču, vključno s praktično brezprašnim rezanjem, vrtanjem in podiranjem ter možnostjo privezovanja strojev za zmanjšanje nevarnosti padajočih predmetov pri delu na višini. 
Kotni brusilnik AG 6D-22

Kotni brusilnik AG 6D-22

S tehnologijo Hilti SensTech za kotne brusilnike se stroj samodejno zaustavi, ko upravljavec odstrani roko – npr. če vam stroj pade. Tehnologija 3D ATC zagotovi, da se stroj zaustavi ob nenadnem, nekontroliranem premiku v kateri koli smeri.

Preberi več
Stroj za pritrjevanje BX 3(-L)-22

Stroj za pritrjevanje BX 3(-L)-22

Stroj BX 3(-L)-22 zagotavlja praktično brezprašno delovanje z nizkim povratnim udarcem in nizko ravnjo hrupa. Ker deluje na baterijski pogon, zagotavlja hitro in zanesljivo pritrjevanje, brez shranjevanja plinskih kartuš ali drugih pogonskih sredstev.

Preberi več
Sesalnik VC 10-22

Sesalnik VC 10-22

VC 10-22 pomaga zmanjšati izpostavljenost prahu. Dovolj zmogljiv za skoraj vsa opravila na delovnem mestu, s filtrom HEPA in samodejnim čiščenjem filtra. 

Preberi več

Nadgradite na Nuron zdaj

Prebrskajte katalog izdelkov za stroje Nuron ali uporabite izbirnik kompleta baterijskih strojev in ustvarite komplet po meri.

V filtru za baterijsko platformo preprosto izberite »Nuron«. Če imate kakršno koli vprašanj o nadgradnji na Nuron se obrnite na službo za pomoč strankam ali vodjo svojega računa.