INFORMACIJSKO MODELIRANJE OBJEKTOV (BIM)

Dostop do Hilti BIM/CAD knjižnice

BIM-informacijsko modeliranje objektov spreminja način načrtovanja in upravljanja projektov.

To ni samo programska oprema za 3D načrtovanje, gre za proces, s katerim je lažje sodelujejo projektne ekipe, kot tudi končni investitor za lažje vzdrževanje objektov.

Omogočite celovite rešitve za potek dela na vašem gradbenem projektu z enotnim digitalnim orodjem in inženirskimi storitvami BIM.

BIM SPREMINJA GRADBENO INDUSTRIJO

Z BIM-om lahko:

Zmanjšate napake in stroške

Odkrijte morebitna kolizije v 2D in 3D ter s tem zagotovite natančnost projekta.

Pospešite sodelovanje v oblaku

Povečajte skupinsko delo in preprečite napake z deljenjem načrtov v realnem času. Prihranite čas, ki bi ga porabili na sestankih ali s pošiljanjem elektronske pošte ter pomagajte svojim inženirjem različnih strok, da poiščejo morebitne kolizije  preden pridete na delovišče.

Vklopite se v širše projektno okolje

Uporabite Hilti BIM/CAD knjižnice za preprosto vnašanje 3D predmetov v AutoCAD®, Revit® in Tekla Structure ter svoje natančne načrte iz Hilti aplikacij prenesite v svoj gradbeni načrt.

HILTI BIM/CAD KNJIŽNICA

Se poveže neposredno v AutoCAD®, Revit® in Tekla Structure

Hiltijeva BIM/CAD knjižnica vam daje na razpolago obsežno knjižnico Hiltijevih izdelkov v obliki 3D in 2D BIM/CAD predmetov, ki jih vse lahko vnesete v vodilno programsko opremo za gradbeno načrtovanje kot so AutoCAD®, Revit® in Tekla Structure.

Več kot le knjižnica, omogoča izbiro države za katero se načrtuje in dela ter s tem zagotavlja skladnost z globalnimi kodeksi.

Brskaj po Hilti BIM/CAD knjižnici:

•  Poiščite predmet po imenu ali vrsti: sidra, neposredne pritrditve, sistemi za gašenje, modularni podporni sistemi.

•  Izberite ali želite 2D ali 3D model - vsi predmeti vključujejo podrobne tehnične podatke od velikosti, materiala, Hilti številke izdelka do informacij o materialu.

•  Predmet vstavite neposredno v svoj načrt

•  Izvozite model izdelka in ga shranite za poznejšo uporabo.

DOSTOPAJ DO HILTI BIM/CAD PREDMETOV

Povežite se s Hilti BIM/CAD predmeti ali dostopajte do Hilti predmetov s pomočjo drugih BIM sistemov programske opreme vključno z: 

REVIT

Dostopajte in prenašajte Hilti BIM/CAD predmete v program Revit.

VPRAŠAJTE INŽENIRJA