Mobilne aplikacije

Mobilne aplikacije

Informacije o rešitvah - kjerkoli in kadarkoli jih potrebujete

Hilti ponuja široko paleto mobilnih aplikacij, ki vam olajšajo življenje na gradbišču. Z našimi aplikacijami lahko dobite brezplačno pomoč in nasvete o številnih Hiltijevih izdelkih.

Spodaj si oglejte našo celotno ponudbo mobilnih aplikacij.

Channel Calculator

Channel Calculator

Channel Calculator je oblikovalec, kalkulator in platforma za naročanje vse v enem. Aplikacija konfigurira namestitve na kraju samem za cevi, zračne kanale in kabelske police. Možna je tudi izdelava po meri.

Prenesi Channel Calculator iz trgovine App Store
Concrete Sensors

Concrete Sensors

Z mobilno aplikacijo Concrete Sensors lahko v realnem času spremljate strjevanje in sušenje (RH) betona, kar omogoča boljše odločitve za prihranek časa in stroškov. Preprosto jo povežite z našimi brezžičnimi senzorji, ki so enostavni za uporabo.

Pridobite Concrete Sensors ga v storitvi Google Play Prenesi Concrete Sensors iz trgovine App Store
Nuron AR

Nuron AR

Aplikacija Hilti Nuron AR vam omogoča, da z uporabo razširjene resničnosti spoznate novo baterijsko platformo. Prenesite aplikacijo in interaktivno spoznajte glavne značilnosti.

Pridobite NURON AR v storitvi Google Play
ON!Track 3

ON!Track 3

Skupaj z rešitvijo Hilti ON!Track za upravljanje sredstev ta mobilna aplikacija zagotavlja preglednost in odgovornost za celotno floto sredstev.

Pridobite ON!Track 3 v storitvi Google Play Prenesi ON!Track 3 trgovine App Store
Volume Calculator

Volume Calculator

Z aplikacijo Hilti Volume Calculator natančno ugotovite, koliko kemične mase potrebujete za sidranje, in prihranite maso na gradbišču, vse to z mobilnim telefonom.

Pridobite Volume Calculator v storitvi Google Play Prenesi Volume Calculator trgovine App Store