Kariera

Pridružite se naši dinamični ekipi, ki je tukaj, da gradi odlične odnose s strankami

Kariera

SPECIALIST ZA PRODAJO FINANČNIH STORITEV TER PROGRAMSKE OPREME V MEDNARODNEM PODJETJU (m/ž)

V podjetju Hilti, ki je stabilno rastoče srednje veliko mednarodno podjetje in hkrati del koncerna z 29 letno tradicijo na slovenskem trgu, zaposlimo dodatno osebo za prodajo in strokovno svetovanje o finančnih storitvah in moderni programski opremi ter aplikacijah večjim kupcem v industriji.

Vsebina delovnega mesta zajema:

  • Strokovno finančno svetovanje že našim znanim večjim kupcem po Sloveniji pri odločitvi o nakupu ali najemu artiklov iz prodajnega asortimana ter lastne programske opreme, katerih namen je doseči stroškovno učinkovitost, boljši nadzor pri delu, večjo produktivnost, boljšo transparentnost, zmanjšanje tveganj in optimizacijo procesov.
  • Predhodno boste za kupca pripravili finančno analizo, zato je zelo pomembno razumevanje, kako bi lahko nakup v primerjavi z najemom izdelkov vplival na bilanco stanja podjetja ter ostale finančne kazalnike.
  • V primerih najema programske opreme pa po opravljeni analizi sledi izobraževanje uporabnikov storitev in implementacija ter zagon programske opreme in aplikacij ter integracija v njihov delovni proces. Predhodne delovne izkušnje s programsko opremo so zaželene, niso pa pogoj.

Na strani kupca boste sogovornik finančnim direktorjem ali pa vodjem financ, vodjem nabave ali pa direktorjem. Vaš delokrog bo zajemal sodelovanje s tehnično ekipo strokovnjakov, prodajnikov, ter oddelkom financ.

Za uspešno delo je pomembno razumevanje dejavnosti in poslovanja podjetja, njihovih prihajajočih projektov ter vaša samoiniciativnost in proaktivnost. V pomoč pri delu vam bo notranja ekipa strokovnjakov ter sodelavci iz koncerna, obsežno interno šolanje, digitalna knjižnica ter sistematično voden t. i. »onboarding« program. Kandidatu nudimo službeni avto, IT in mobilno opremo, dodatne dneve dopusta, vključitev v prostovoljno dopolnilno pokojninsko zavarovanje, delo z najsodobnejšo tehnologijo v panogi itd.

Če imate: 

  • osnovno razumevanje pomena posameznik postavk v bilanci stanja podjetja, ter
  • razumete načine financiranja in ostale sestavine (lizingi, krediti, bančne garancije, zavarovanja, mogoče rentne naložbe, ostale bančne storitve),
  • ste po duši prodajalec, ki zna razumeti potrebe kupca in z njim zgraditi odnos za dolgoročno poslovno sodelovanje,
  • imate afiniteto do tehnike,  
  • želite biti del mednarodnega tima ali pa celo graditi kariero izven meja Slovenije,
  • imate ekonomsko izobrazbo mogoče v kombinaciji s tehnično, vam ustreza terensko delo, ste željni učenja na svojem strokovnem področju,

nam svoj življenjepis čim prej pošljite na anja.kranjc@hilti.com