Kariera

Pridružite se naši dinamični ekipi, ki je tukaj, da gradi odlične odnose s strankami

Kariera

Prodajni svetovalec v trgovini in na terenu v mednarodnem podjetju

V podjetju Hilti, ki je stabilno rastoče srednje veliko mednarodno podjetje in hkrati del koncerna s 29 letno tradicijo na slovenskem trgu nudimo delovno mesto Prodajni svetovalec na terenu (m/ž) z uvajanjem v Hilti trgovini, ki bo prispeval k odličnemu odnosu in zadovoljstvu naših kupcev.

Stranke, ki uporabljajo Hilti proizvode so profesionalna podjetja, strokovna, z renomiranimi kompetencami in kot takšna pričakujejo kompetentnega sogovornika, zato imajo kandidati s tehničnim predznanjem iz tega področja prednost pri zaposlitvi oziroma morajo biti sposobni v kratkem času osvojiti nova tehnična znanja.

Delo je terensko in obsega dnevno uporabo službenega vozila za obiskovanje praviloma obstoječih strank s katerimi podjetje že leta sodeluje. Delovni sestanki in demonstracije proizvodov potekajo v poslovnih prostorih in na deloviščih na terenu. Za zagotavljanje kvalitetne storitve novemu sodelavcu ne pomaga samo obsežno uvajalno interno šolanje v Sloveniji in Italiji, ki se prične z delom v Hilti prodajalni kot odlično izhodišče za pridobivanje produktnega znanja, temveč tudi napredna mobilna računalniška podpora ter podpora ekipe izkušenih strokovnjakov iz Hilti podpornega centra za inženiring in produktni marketing. Prav tako vam bo na voljo tudi obširna Hilti Online knjižnica, ki je zakladnica znanja in treningov.

Kandidatu nudimo službeni avto (za delo na terenu), IT in mobilno opremo, dodatne dneve dopusta, vključitev v prostovoljno dopolnilno pokojninsko zavarovanje, itd. Za tiste, ki bi si radi ustvarili kariero pa nudimo možnost sodelovanja na različnih mednarodnih projektih ali pa nadaljevanje mednarodne kariere v Hilti koncernu, saj imamo imamo oblikovne odlične kadrovske sisteme za podporo in razvoj zaposlenih.

Če imate:

 • višješolska izobrazba strojne, gradbene, elektro ali druge tehnične ali ekonomske smeri,
 • vsaj 1 - 3 leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu ali področju dela,
 • zelo dobre komunikacijske veščine (pisne in ustne),
 • dobro znanje angleškega jezika,
 • poznavanje dela z MS Office paketom,
 • vozniško dovoljenje B kategorije.

nam pošljite vašo prijavo skupaj z življenjepisom čim prej na e-naslov: anja.kranjc@hilti.com

Svetovalec strankam iz segmenta elektro ter strojnih inštalacij v mednarodnem podjetju (m/ž)

V podjetju Hilti, ki je stabilno rastoče srednje veliko mednarodno podjetje in hkrati del koncerna s 29 letno tradicijo na slovenskem trgu nudimo delovno mesto Svetovalec strankam iz segmenta elektro ter strojnih inštalacij na terenu Koroške, Savinjske doline in dela Zasavja.

Poslanstvo delovnega mesta je skrb za izbrane stranke, katerim preko svetovanja in demonstriranja proizvodov doprinaša k izboljšanju njihove produktivnosti. Stranke, ki uporabljajo Hilti proizvode so profesionalna podjetja, strokovna, z renomiranimi kompetencami in kot takšna pričakujejo kompetentnega sogovornika, zato imajo kandidati s tehničnim predznanjem iz tega področja prednost pri zaposlitvi oziroma morajo biti sposobni v kratkem času osvojiti nova tehnična znanja. 

Delo je terensko in obsega dnevno uporabo službenega vozila za obiskovanje obstoječih in novih strank katerih primarna dejavnost so izvedbe elektro in strojnih inštalacij na gradbenih projektih.  Delovni sestanki in demonstracije proizvodov potekajo v poslovnih prostorih in na deloviščih. Za zagotavljanje kvalitetne storitve svetovalcu ne pomaga samo obsežno uvajalno šolanje, napredna mobilna računalniška podpora temveč tudi podporna ekipa izkušenih strokovnjakov  iz Hilti podpornega centra za inženiring in produktni marketing.  

Redna izobraževanja izvedena na osnovi dolgoročnega načrta razvoja posameznika so del korporativne kulture, ki pred vsem ceni timsko delo, stabilnost, medsebojno pomoč in mentorstvo s ciljem sočasno zagotavljati zadovoljstvo strank in zaposlenih. Takšen standardiziran proces razvoja kadrov na nivoju celotne korporacije zagotavlja zaposlenim dolgoročno stabilnost in hkrati ponuja mnoge priložnosti za mednarodno kariero. Kandidatu nudimo službeni avto, IT in mobilno opremo, dodatne dneve dopusta, vključitev v prostovoljno dopolnilno pokojninsko zavarovanje, itd.

Če imate:

 • višješolska izobrazba strojne, gradbene, elektro ali druge tehnične ali ekonomske smeri,
 • vsaj 1 - 3 leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu ali področju dela,
 • zelo dobre komunikacijske veščine (pisne in ustne),
 • dobro znanje angleškega jezika,
 • poznavanje dela z MS Office paketom,
 • vozniško dovoljenje B kategorije.

nam pošljite vašo prijavo skupaj z življenjepisom čim prej na e-naslov: anja.kranjc@hilti.com