Hilti fleet management

KAKO VAM HILTI FLEET MANAGEMENT POMAGA PRI ZMANJŠEVANJU STROŠKOV STROJNEGA PARKA

Mi upravljamo vaše stroje, da lahko vi upravljate svoje podjetje

Tisti, ki redno načrtujejo in izvajajo gradbene projekte morajo upoštevati številne dejavnike, kot so razna dovoljenja, dogovori s sodelujočimi partnerji in spremembe v zadnjem hipu. Treba se je izogibati dodatnim tveganjem kot so težave z opremo, ker bi to lahko privedlo do dragih zamud. Hilti upravljanje strojnega parka je celovita storitev za vse stroje, ki bi jih lahko potrebovali. Odgovorni za stroje in opremo bodo imeli eno skrb manj. Vse stroške krije mesečno nadomestilo. Tako se lahko osredotočite na svojo osnovno dejavnost medtem ko vam bomo mi pomagali:

  • Povečati produktivnost
  • Zmanjšati tveganje
  • Upravljati z vašimi stroški
  • Povečati transparentnost strojnega parka
  • Zmanjšati administrativne stroške

MAJHNA SREDSTVA - VELIKI IZZIVI

VPRAŠAJTE NAŠE HILTI SPECIALISTE ZA STROJNI PARK

Cenik najema strojev za izredne potrebe

SEZNAM ARTIKLOV, KI NISO DEL NAJEMA

ZAKAJ UPORABLJATI HILTI UPRAVLJANJE STROJNEGA PARKA

Uporabljati in ne samo imeti

Vsak projekt je drugačen. Gradnja mostov zahteva drugačne stroje, kot gradnja nakupovalnega centra. Formula za uspeh je zato: uporabljati in ne samo imeti. Fleksibilna razširitev vašega strojnega parka v skladu s potrebami je lahko težavna. Dodatna prednost: Če med izvajanjem projekta pride do močnega porasta naročil, lahko preprosto naročite dodatne stroje za določeno obdobje.

Vedno boste imeli na razpolago potrebne stroje: v pravi količini, zanesljivo servisirane in pripravljene za uporabo. Hilti globalno upravlja z več kot milijon kosov strojev in opreme. Stranke lahko sestavijo prilagojeno mešanico strojev in opreme. Po poteku uporabne življenjske dobe bodo stroji zamenjani z drugo najnovejšo generacijo. Strojni park je na razpolago vedno v najboljšem stanju.

Hilti fleet management

1.    Povečana produktivnost
Izredno učinkoviti stroji predstavljajo hrbtenico učinkovitega in uspešnega projekta. Povečajo produktivnost projekta pa tudi izpolnjujejo najvišje varnostne standarde in izboljšajo zunanjo podobo podjetja. Vendar pa upravljanje izredno učinkovitega strojnega parka predstavlja veliko administrativnega dela in finančno tveganje.

2. Manjše tveganje in skrajno zmanjšane prekinitve dela
Če pomembni stroji naenkrat odpovejo med gradnjo, se gradbišče ustavi. Treba je načrtovati zamenjavo, odložiti projektne načrte, stroški pa naraščajo.

3. Zmanjševanje stroškov in predvidljivost
Imeti vedno pri roki pravo število ustrezno servisiranih naprav predstavlja precejšnje logistične in finančne stroške. Neuporabljeni stroji so za podjetje nepotreben strošek. Zato se je ceneje zanesti na produktivni strojni park, namesto, da bi bili lastniki vseh strojev.

4. Povečana transparentnost strojnega parka
Če se stroj pokvari, ga je potrebno čim prej zamenjati z nadomestnim strojem. Za zmanjšanje časa prekinitve zaradi iskanja zamenjave, zanesljiv seznam strojnega parka umogoča prihranek časa in denarja. 

5. Zmanjšani administrativni stroški
Zaradi nepredvidenih stroškov servisov in popravil strojev se je težko držati proračuna. Če so vsi stroški za strojni park kriti s fiksnim mesečnim nadomestilom, je proračun mogoče načrtovati zanesljivo.

STORITVE SE JE V TEM ČASU POSLUŽILO OKROG 100,000 STRANK V VEČ KOT 40 DRŽAVAH

Izkušnje in razpoložljivost

Hilti storitev upravljanja strojnega parka ponuja že več kot 10 let in koncept celovite storitve je zelo uspešen: Storitve se je v tem času poslužilo okrog 100.000 kupcev v več kot 40 državah.

Naši kupci poleg zagotavljanja in vzdrževanja strojev cenijo tudi celovite storitve v nasprotju z običajnimi ponudbami za najem ali lizing strojev. Hilti lahko na zahtevo analizira zaloge in celoten strojni park strank. Takoj ugotovi kateri stroji so nepotrebni, kateri niso optimalno koriščeni in katere je potrebno zamenjati.

KAKO HILTI UPRAVLJANJE STROJNEGA PARKA POMAGA VAŠEMU POSLOVANJU

Hilti fleet management
1 / 7
PLAČAJ ZA UPORABO

Plačaš samo uporabo strojev. Ničesar ni treba plačevati vnaprej, prihodni stroški so predvidljivi.

Hilti fleet management
2 / 7
BREZ DODATNIH STROŠKOV

Upravljanje strojnega parka vključuje hitra, kakovostna popravila strojev v uporabi, brez doplačil in za celotno obdobje uporabe.

Hilti fleet management
3 / 7
OZNAČEVANJE & SLEDENJE

Osebno označeni stroji omogočajo popolno preglednost in preprosto konsolidacijo računov.

Hilti fleet management
4 / 7
Kritje za krajo

Upravljanje strojnega parka zmanjšuje tveganja in omogoča preprosto zamenjavo strojev v primeru kraj ali izgub.

Hilti fleet management
5 / 7
Hitra zamenjava

Z upravljanjem strojnega parka ste opremljeni z najsodobnejšimi in najproduktivnejšimi stroji z najvišjimi varnostnimi standardi.

Hilti fleet management
6 / 7
Najem orodja

Najeti stroji zmanjšajo prekinitve dela v primeru popravil ali kraj.

Hilti fleet management
7 / 7
Kritje obdobij izrednega povpraševanja

Obdobja izrednega povpraševanja lahko preprosto premostite z možnostjo kratkotrajnega najema dodatnih Hilti strojev.

Cenik najema strojev za izredne potrebe

Hilti ON!Track asset management

ON!TRACK UPRAVLJANJE Z OSNOVNIMI SREDSTVI

Odkrijte Hilti rešitev za sledenje vašemu orodju in opremi v podjetju.

Preberi več