Imejte pregled nad stroški pri gradnji

Imejte pregled nad stroški pri gradnji

Rešitve za lažje dokončanje projektov v roku in znotraj proračuna

Pri gradnji se pogosto pojavljajo težave. Prvotni obseg projektov se poveča, pojavljajo se napake, ki pogosto vodijo v prekoračitev proračuna in drage zamude. Vseeno pa lahko podjetju zagotovite večji dobiček in nadzirate izdatke tako, da izbirate izdelke, storitve in programsko opremo, ki so namenjeni zmanjšanju količine odpadkov, zmanjšanju možnosti za človeške napake, prihrankom pri stroških dela in optimiziranju strojnega inventarja. Lahko vam pomagamo pri iskanju stroškovno učinkovitih rešitev, ki jih potrebujete za dokončanje projektov v roku in znotraj proračuna, ter pri določitvi virov.

Prihranite pri stroških materiala


Z zmanjšanjem količine odpadkov ostanete konkurenčni in hkrati poslujete okolju prijazno. Naše rešitve za delovišča med drugim vključujejo sistem HDE 500 za natančen nadzor med vbrizgavanjem hibridnih/epoksidnih kemičnih sider, predhodno oblikovano požarno zaščito, ki preprečuje iztekanje malte, in montažne storitve, kot je opremljanje. Med fazo načrtovanja in projektiranja projekta zagotovite, da bodo vaši zaposleni uporabljali samo količine izdelkov, ki jih potrebujejo. Optimizacijo projektiranja omogočajo naša programska oprema in storitve informacijskega modeliranja gradenj (Building Information Modeling – BIM). 

Baterijski dozirnik za kemično maso HDE 500-A22 Rešitve predhodno oblikovane požarne zaščite Storitve projektiranja in modeliranja BIM Programska oprema za projektiranje

Prihranite pri stroških dela

Delovne ure na delovišču sodijo med dejavnike, ki najbolj prispevajo h kopičenju stroškov. Istočasno so usposobljeni delavci zelo iskani, vendar jih je premalo. Izberite hitrejše rešitve s prihrankom količine dela, ki zagotavljajo učinkovitejše upravljanje stroškov med gradbenimi projekti, ne da bi to kakor koli negativno vplivalo na varnost in kakovost.

Diamantno vrtanje za enega upravljavca

Zmanjšajte število napak

Zmanjšajte število napak ter se izognite dragim dodelavam in zamudam projekta z orodji za dokumentiranje Hilti, s katerimi lahko spremljate kakovost namestitve požarne zaščite in pritrdilnih elementov. Delovnim skupinam lahko olajšate delo z rešitvami, kot so modularni podporni elementi MEP, ki omogočajo hitrejše in enostavnejše sestavljanje, ali sistem za prilagajanje navora (AT), ki omogoča učinkovitejšo namestitev sidrnih vijakov.

Programska oprema za dokumentiranje požarne zaščite Modularni podporni elementi MEP Namestitev sidra s sistemom AT

Prevzemite nadzor nad stroški strojnega inventarja

S storitvijo upravljanja s strojnim parkom družbe Hilti lahko namesto kupovanja strojev vnaprej izberete samo stroje, ki jih potrebujete, in plačate fiksno mesečno najemnino za določeno obdobje. Za učinkovitejše delo vam pomagamo pri popravilih, zamenjavah in nadgradnjah strojev brez dodatnih stroškov. Sistem ON!Track omogoča učinkovit pregled nad stroški in vam pomaga, da lahko hitro najdete manjkajoče ali založene stroje in opremo, s tem pa prihranite čas ali denar za najem ali nakup podvojene opreme. Poleg tega lahko naši strokovnjaki za produktivnost analizirajo podatke v sistemu ON!Track in vam pomagajo optimizirati strojni inventar.

Upravljanje s strojnim parkom Upravljanje opreme ON!Track
Poslovite se od skritih stroškov

Poslovite se od skritih stroškov

Stroji, popravila in kritje kraje – vse to za fiksno mesečno najemnino z našo storitvijo Fleet