Povečajte hitrost gradnje

Povečajte hitrost gradnje

Celovite rešitve za hitrejši potek dela

Vzdrževanje produktivnosti ni vedno enostavno. Nenačrtovani stroški, neučinkoviti postopki in pomanjkanje usposobljenih delavcev lahko vodijo v zamude pri projektih.

Spoznajte, kako lahko premagate te pogoste izzive in izboljšate produktivnost gradbenega podjetja z orodji, programsko opremo in rešitvami storitev, s katerimi se lahko prebijete skozi gradbene projekte v vsaki fazi – od projektiranja do delovišča.

Streamline your workflows

Če uporabljate zastarele metode in opremo, lahko zaradi tega zamudite roke projektov in morate opraviti še dodatno delo. Pridobite pomoč pri pospešitvi gradbenih delovnih potekov, skrajšanju časa izpadov in izogibanju dodelavam z visokoučinkovitimi sistemi, ki združujejo intuitivno programsko opremo, vrhunsko orodje ter kakovostne vstavke in pribor.

Kontakt

Uporabite storitve, ki vam omogočajo neprekinjeno

Brez orodja in opreme, ki ju potrebujete, lahko pride do izpadov, višjih stroškov in celo plačila kazni. Zagotavljamo vam zanesljivo dobavljivost proizvodov, prilagodljive možnosti dostave in storitve hitrih popravil strojev. Ali potrebujete pomoč pri izbiri proizvodov oziroma imate vprašanja o projektu? Obrnite se na naše prodajne svetovalce, inženirje na terenu in sodelavce za pomoč strankam. Če že veste, kaj potrebujete, oddajte naročilo prek spleta ali aplikacije Hilti. Stalne stranke imajo na voljo tudi samodejno naročanje prek nabavne elektronske storitve poslovanja med podjetji.

Popravila strojev Možnosti dostave Prodajne storitve

Trenirajte za prihodnost

V gradbeni industriji primanjkuje usposobljene delovne sile, zato ni vedno enostavno privabiti prave ljudi in jih ustrezno motivirati, da ostanejo. Zato so rešitve družbe Hilti namenoma enostavne, da jih lahko uporabijo tudi neusposobljeni delavci, hkrati pa se izboljša učinkovitost strokovnega kadra. Za stalno izpopolnjevanje zaposlenih ponujamo širok nabor praktičnih usposabljanj in tečajev s pridobitvijo potrdila.

Webinar

Vpeljava tehnologije na delovišču

Napredne tehnologije bodo v prihodnjih letih med ključnimi dejavniki produktivnosti v gradbeništvu. Med našimi visokotehnološkimi rešitvami so vrtalni robot Jaibot za namestitve MEP, napredne merilne tehnike, ki omogočajo eni osebi hitro postavitev delovišča na osnovi digitalnih načrtov.

Kontakt

Optimizirajte procese načrtovanja

Ali si želite povečati učinkovitost v načinu izbiranja, oblikovanja in dokumentiranja kakovostnih tehničnih rešitev? Za strokovno inženirsko podporo vam svetujemo, da začnete sodelovati z nami že zgodaj v fazi zasnove projekta. Uporabite našo programsko opremo za projektiranje PROFIS Engineering, prek katere pridobite visokokakovostno dokumentacijo, jasne inženirske skice in kosovnice. Uporabite tudi informacijsko modeliranje gradenj (BIM) za dostop do storitev za izboljšanje produktivnosti, kot so montažne storitve, robotika na osnovi BIM za namestitve MEP, hitrejša postavitev po konceptu Field2BIM in lažje ustvarjanje dokumentacije.

Programska oprema za projektiranje Storitve projektiranja in modeliranja BIM

Na novo opredeljena garancija strojev

Obljuba družbe Hilti, vodilna v panogi