Zahtevek za privolitev posameznika, na katerega se podatki nanašajo

Kontaktirajte nas

080 25 22

01 563 71 11

info@hilti.si
Hilti slovi po tem, da strankam zagotavlja kakovostne izdelke in odlične storitve.  Hilti se zavzema za zaščito vaše zasebnosti na spletu z upoštevanjem določb nove Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov.
  Pravico imate do:
  • dostopanja: vpogleda v vaše osebne podatke
  • popravljanja: dopolnjevanja in/ali popravljanja vaših osebnih podatkov
  • izbrisa: brisanja vaših podatkov pod določenimi pogoji
  • omejitve: omejitve obdelave vaših podatkov za določen čas
  • prenosa podatkov: enostavnega prenosa vaših podatkov med sistem
  • zavrnitve: obdelave vaših podatkov za tržne namene
Podrobnejše informacije o pravicah v zvezi z vašimi podatki so na voljo na strani Evropske komisije o pravicah posameznika, na katerega se podatki nanašajo.
Za družbo Hilti je vaša zasebnost pomembna, ne glede na to, ali ste novi ali dolgoletni Hiltijev uporabnik, zato vas prosimo, da si vzamete čas in preberete našo politiko o zasebnosti in piškotkih, če imate kakršno koli vprašanje, pa smo vam na voljo.
Podatke lahko tudi preverite in jih upravljate preko strani z vašim računom na spletni strani.
Podatki, ki jih navedete v tem obrazcu, bodo uporabljeni le za namene pridobivanja osebnih podatkov, ki jih boste zahtevali in v odgovoru na vaš zahtevek. Z navedbo vseh podatkov v spodnjem obrazcu bo obdelava vašega zahtevka veliko lažja in hitrejša.


Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo smo na vašo napravo namestili piškotke. Nastavitve piškotkov lahko spremenite kadarkoli. V nasprotnem primeru sklepamo, da se s temi nastavitvami strinjate.