Delavno, hitro in produktivno. To je ON!Track

Sistem za upravljanje z osnovnimi sredstvi ON!Track

OZNAČITE IN SLEDITE VSEMU S POMOČJO APLIKACIJE

OZNAČITE IN SLEDITE VSEMU S POMOČJO APLIKACIJE

ON!Track daje celovit pregled nad vašimi osnovnimi sredstvi: kje se nahajajo, kdo jih uporablja in kdaj jih je potrebno servisirati. S temi ključnimi informacijami na dosegu roke lahko svoje orodje postavite točno tja, kjer ga potrebujete in s tem izboljšate učinkovitost in produktivnost gradbišča.

ON!Track združuje pametne oznake s programsko opremo v oblaku in omogoča spremljanje vseh vaših sredstev in njihovega stanja kjerkoli in kadarkoli, na kateri koli napravi.

Sistem omogoča tudi spremljanje blaga in potrošnega materiala, prejemanje obvestil o načrtovanih vzdrževanjih in kdaj je treba posodobiti certifikate zaposlenih.  Vse v eni sami aplikaciji: pomaga pri vodenju najpomembnejših dejavnosti gradbišča na enem mestu. V celoti in povsem jasno.

Podatki in informacije

90 ur

Čas iskanja
Vsak mesec se porabi povprečno 90 ur za iskanje opreme, razpršene po različnih gradbiščih.

65 %

težave s sledenjem
65 % odstotkov strank pravi, da imajo težave s sledenjem obveznih certifikatov in rednih vzdrževanj svojih sredstev.

18.295 EUR

porabljenih vsako leto
Letno se v povprečju porabi 18.295 evrov zaradi težav z upravljanjem osnovnih sredstev.

Vam je ta težava znana?

1 / 2
Manjkajoča sredstva

2 / 2
Skladnost z zakonskimi predpisi

Kako deluje ON!Track

 

  • Strojna oprema: robustne pametne oznake s črtnimi kodami, ki jih je mogoče nalepiti na vse vrste opreme in omogočajo njen nadzor (ne samo Hilti).
  • Programska oprema: preprosta uporaba, temelji na varovanem oblaku, povezanem z brezplačno aplikacijo za pametni telefon (iOS in Android) z neomejenim številom uporabnikov.
  • Svetovanje: svetovanje na licu mesta, razvoj osebnih rešitev, popolna izvedba z nalaganjem podatkov in označevanje s pametnimi oznakami,  izobraževanje na licu mesta in brezplačna tehnična pomoč strankam na daljavo

 

4 preprosti koraki za zagon aplikacije ON!Track

1. KORAK: začetno posvetovanje in analiza

Za podjetje je izbira novega sistema za upravljanje osnovnih sredstev pomemben korak. Hilti vam stoji ob strani skozi celoten postopek in tudi po zagonu sistema. Najprej podrobno analiziramo postopke, ki se že izvajajo, naredimo pa tudi analizo obstoječega strojnega parka.

Vas zanima? Stopite v stik z nami

2. KORAK: razvoj osebne rešitve

Vi odločate kateri zaposleni bodo pooblaščeni za vnos in upravljanje osnovnih sredstev v sistemu. Naša strokovna ekipa pa bo ON!Track račun prilagodila glede na vaše potrebe.

Vas zanima? Stopite v stik z nami

3. KORAK: IMPLEMENTACIJA SISTEMA ON!TRACK

Ekipa za izvajanje implementacij vam bo pomagala pri označevanju s pametnimi oznakami s črtno kodo, zasnovanimi za najzahtevnejše razmere v gradbeni industriji.

Vas zanima? Stopite v stik z nami

4. KORAK: izobraževanje in podpora

Specialisti za aplikacijo Hilti ON!Track z izkušnjami na terenu bodo vse vaše sodelavce usposobili in naučili uporabljati funkcije spletne in mobilne aplikacije ON!Track.

Vas zanima? Stopite v stik z nami

Kakšna so mnenja naših strank

1 / 1
Aplikacija s številnimi funkcijami podprta z ekipo usposobljenih strokovnjakov

Odkrite kako je ON!Track pomagal podjetju Sonic Rail Services pri upravljanju z več kot 5000 kosi opreme vključno z orodjem, osebno zaštitno opremo in potrošnim materialom, kar je zelo pozitivno vplivalo na vsakodnevno delo.

Ste že ON!Track stranka?