530819730

KAKO NAČRTOVATI PRITRDITVE V BETON PO EVROKODU 2

Kratek pregled, kaj pomeni EN 1992, del 4

Ta novi standard združuje, posodablja in nadomešča starejše smernice za oblikovanje in tehnična poročila (npr. ETAG001, EOTA TR029) za zasnovo pritrdilnega elementa.

Namenjen je strukturnim in nestruktirnim aplikacijam v beton in združuje vse vidike zasnove pritrdilnega elementa v en sam standard. Določa pravila načrtovanja in specifikacije za vgrajene pritrdilne elemente, naknadno nameščena mehanska in kemična sidra ter sidrne profile.

KAKO EVROKOD 2 DEL 4 SPREMENITI V PRILOŽNOST

Eurocode

Razumevanje, kako ta koda vpliva na načrtovanje

Evrokod 2, del 4, je kot konstrukcijska metoda za načrtovanje pritrjevanja, ki se uporablja za prenos obremenitev na beton, in pa tudi standard za preverjanje mehanske odpornosti pritrdilnih delov in stabilnosti osnovnega materiala. To je še posebej pomembno za konstrukcijske osnovne plošče, fasade ter podpore strojnih in elektro instalacij.

Engineering Advice

Zahtevajte inženirski nasvet

Ponujamo vrsto inženirskih in tehničnih storitev, vključno z načrtovanjem, testiranjem na kraju samem, izračunom in strokovnim usposabljanjem. Naša ekipa posebej usposobljenih inženirjev je tu, da vam ponudi uporabno rešitev za vse nove izzive načrtovanja ki jih ponuja Evrokod 2, del 4.

Anchor design software

Izračunajte z našo programsko opremo za načrtivanje sidranja

Naša sidrna programska oprema za zasnovo sidrnega pritrjevanja PROFIS Engineering Suite omogoča samodejen in naopreden izračun, enostavno določanje in integrirano BIM modeliranje - reševanje vaših projektov z minimalnim naporom in največjo natančnostjo.

Computer, monitor, HOL, screen, software

PROFIS Engineering je nared za EVROKOD

Pomoč pri zmamnjšanju časa načrtovanja in izboljšanja natančnosti

Naša programska oprema za načrtovanje sider PROFIS Engineering Suite združuje izračune sidra in osnovne plošče, kar pomaga skrajšati celotni čas načrtovanja. Popolnoma združljiv s strukturno in BIM programsko opremo Tekla, zaradi česar je prenos podatkov in 3D modeliranje bolj enostaven. Pomagal vam bo, da pravilno določite svoje specifikacije! Samodejni prenosi obremenitve, hkratna obdelava večkratnih obremenitev in generiranje modelov BIM / CAD pomagajo zmanjšati napake.

Integrirana izmenjava podatkov omogoča takojšen dostop do najsodobnejših oblikovalskih datotek in poročil. To pomaga izboljšati preglednost, odstraniti komunikacijske dnevnike in povečati učinkovitost.

ZAHTEVAJTE NAŠE INFORMACIJSKE DOKUMENTE EVROKOD 2 DEL 4

Za prejem informativnega dokumenta izpolnite spodnji obrazec:

HST3

Ali ste vedeli?

Evrokod 2, del 4, določa, da se beton šteje za razpokan, če ni dokazano drugače.

Prepričajte se, da ste pravilno izbrali sidro za razpokan beton!