Kakovostne tehnične rešitve tudi za najzahtevnejše projekte

Povečajte učinkovitost inženiringa in projektiranja

Kakovostne tehnične rešitve tudi za najzahtevnejše projekte

Učinkovito oblikovanje in dokumentiranje kakovostnih tehničnih rešitev za zahtevne gradbene projekte ni enostavno. Začnite sodelovanje z družbo Hilti ter pridobite jasne, strokovne nasvete, enostaven dostop do vseh potrebnih tehničnih podatkov o izdelkih in rešitve, ki so prilagojene vašim zahtevam projektov na področju varnosti, natančnosti, stroškovne učinkovitosti in kakovosti.

Podpora in prenosi tehnične dokumentacije

Engineering Support, Computer,

Naši izkušeni inženirji vam lahko pomagajo med celotnim potekom projekta – od zasnove do namestitve in upravljanja gradnje. V naših strokovnih inženirskih centrih in pisarnah za projektno vodenje poiščemo rešitve po meri, na terenu pa vam zagotavljamo podporo s strokovnjaki za tehnično pomoč. Oglejte si tehnično dokumentacijo na našem spletnem mestu ali raziščite tehnične teme v spletnem inženirskem forumu Ask Hilti.

Obrnite se na našo inženirsko ekipo Prenos tehničnih priročnikov za izdelke Tehnični priročniki Inženirske: novosti

Programska oprema in storitve projektiranja

Programska oprema in storitve projektiranja

Ne glede na to, ali projektirate sidra za beton ali načrtujete namestitve MEP, vam naša programska oprema za projektiranje in modeliranje omogoča lažje, varnejše in bolj produktivno vodenje gradbenih projektov. Za nadaljnjo podporo pri projektiranju zajemajo naše storitve na področju gradbeništva vse od pomoči pri inženirskih odločitvah do preizkušanja izvlečnih sider na terenu.

PROFIS Engineering Suite za dimenzioniranje sider Storitve projektiranja in modeliranja BIM

Kontinuiran profesionalni razvoj

Kontinuiran profesionalni razvoj

Ostanite na tekočem s spreminjajočimi se načini projektiranja in industrijskimi standardi ter se udeležite priznanih praktičnih tečajev z namenom učinkovitejšega dela. Na naši spletni inženirski platformi Ask Hilti izvajamo tudi spletne seminarje s tehničnimi temami, kot so dimenzioniranje sider, spremljanje trdnosti betona ali zelena gradnja. 

Prihajajoči spletni seminarji v živo Hilti usposabljanje

Centri za oblikovanje proizvodov

Naše tehnologije, programsko opremo in storitve poganjajo inovacije. V Evropi, Severni Ameriki in Aziji imamo lastne centre za raziskave in razvoj ter na globalni ravni tesno sodelujemo s partnerji, s katerimi razvijamo rešitve za izpolnjevanje ali preseganje najnovejših standardnih zahtev. Ali potrebujete pomoč pri specifikaciji proizvodov Hilti? Na našem spletnem mestu lahko hitro najdete ključne podatke o proizvodu, vključno s tehničnimi priročniki, odobritvami, poročili o preizkusih, besedili s specifikacijami in viri BIM/CAD.

Centri za projektiranje sider Centri za projektiranje armaturnih palic Centri za projektiranje požarne zaščite Centri za projektiranje modularnih podpornih elementov

Rešitve za določen namen uporabe

Ponujamo vrsto rešitev za določen namen uporabe, s katerimi zagotavljate izpolnjevanje zahtev na področju varnosti, natančnosti, stroškovne učinkovitosti in kakovosti, kar zajema zanesljivo in s standardi skladno projektiranje vsega od naknadno vgrajenih armaturnih palic do sistemov požarne zaščite.

Obrnite se na našo inženirsko ekipo

Rešitve za posamezno panogo

Ali si želite povečati učinkovitost projektiranja in operativno prilagodljivost projektov? Ponujamo rešitve za požarno tesnjenje, sidranje in modularne podporne elemente, s katerimi lahko pospešite potek projektov v kateri koli fazi.

Obrnite se na našo inženirsko ekipo
Eurofox Facade system, MFT-MFI, MacFox

Rešitve za prezračevane fasade

Optimizirajte zasnovo in pospešite namestitev

Izvedite, kako vam lahko naša ekipa strokovnjakov pomaga pri naslednjem projektu prezračevane fasade, od načrtovanja do gradnje.

DX 5 F8, DX 5 F8, deflection head, track fastening to ceiling, interior finishing, X-U concrete nail

PROFIS Engineering Suite

Programska oprema za hitrejše in natančnejše projektiranje sider in armaturnih palic