Pribor za stroj

Naši vstavki za električne stroje so zasnovani za hitrejše, močnejše in daljše delo: svedri, dlete, vrtalne krone, abrazivi in listi za žage

Pribor za stroje

Pribor za stroje

Želite še bolje izkoristiti svoje Hilti stroje? Dodajte naš izredno kakovosten pribor za stroje.

Delajte hitreje in dlje z visoko zmogljivimi in vzdržljivim priborom Hilti, ki je zasnovan tako, da iz vašega stroja izvlečejo najboljše rezultate.

Od svedrov do listov za žage in še veliko več, naši inserti vam pomagajo, da delo opravite pravilno. In ker vemo, da vsa dela, projekti in proračuni niso enaki, vam ponujamo možnosti Standard, Premium in Ultimate - da boste lažje dobili pribor, ki ga resnično potrebujete.

Zakaj izbrati Hilti pribor za stroje?

Zanesljivost za vsa vaša opravila

Imamo pribor, na katerega se lahko vedno zanesete. V naboru najdete nastavke, dleta, diamantne rezalne plošče, diamantne brusne diske, diamantne krone in še veliko več.

Pribor za stroje, ki ustrezajo vašim potrebam

Z našim barvno označenim linijskim pristopom lahko preprosto izberete med možnostmi Standard, Premium ali Ultimate.

Skupna zmogljivost sistema

Ves naš pribor je zasnovan za optimalno delovanje z stroji Hilti, zato dobite en sam visoko zmogljiv sistem.

Vodilna garancija v panogi

Naši udarni svedri in številni diamantni inserti so kriti v primeru težav z materiali ali kakovostjo izdelave.*

Barvno označevanje za preprostejšo izbiro pribora

Barvno označevanje za preprostejšo izbiro pribora

Tri barve, tri stopnje zmogljivosti, tri linije

Izbira pravega pribora za vaše delo je lahko glavobol. Da bi vam olajšali orientacijo v naši ponudbi, smo jih razvrstili v tri skupine glede na zmogljivost in ceno. Svoje potrebe preprosto uskladite z enim od naših treh različnih imen in barv.

Hilti kakovost po ugodni ceni

Standard

  • Standardna linija za osnovne aplikacije 
  • Hilti kakovost po ugodni ceni
Vrhunska zmogljivost za široko paleto aplikacij

Premium

  • Premium linija za široko paleto aplikacij 
  • Visoka produktivnost, robustnost in življenjska doba
Najvišja zmogljivost za zahtevne aplikacije

Ultimate

  • Ultimate linija za ključne in zahtevne aplikacije
  • Najvišja produktivnost, robustnost in življenjska doba
Udarni svedri

Udarni svedri

Udarni svedri SDS Plus in SDS Max za beton in opeko

Geometrijo glave in zasnovo spirale naših udarnih svedrov smo oblikovali za večjo vzdržljivost, zato lahko v beton vrtate hitreje, natančneje, varneje, ter dlje časa.

Ne pričakujete, da boste zadeli armaturno palico? Izberite naši  možnosti Premium TE-C (SDS-Plus) in TE-Y (SDS-Max  armirani beton ali vrtanje skozi armaturne palice  ponuja  naš Ultimate TE-CX s polno karbidno glavo 30 % daljšo življenjsko dobo kot naši drugi svedri SDS-Plus. Tudi naš sveder TE-YX ima polno karbidno glavo za dosledno hitrejše vrtanje, dodatno robustnost in daljšo življenjsko dobo.

Hitrejši in bolj gladki rezi v vse od cevovodov do armiranega betona

Diamantna rezalne plošče za kotne brusilnike

Hitrejši in bolj gladki rezi v vse od cevovodov do armiranega betona

Za vsakodnevno rezanje izberite naše univerzalno diamantno ploščo Standard P. Za hitrejše in bolj gladko rezanje trših osnovnih materialov, kot je armirani beton, pa izberite rezilo Premium SP.

Želite vrhunsko zmogljivost pri rezanju betona, opeke in kamna? Naše univerzalno diamantno rezilo SPX ima natančno nameščene diamante (tehnologija Equidist) za večjo hitrost rezanja in največjo abrazijo med rezilom in osnovnim materialom. Režete kovino? Z našimi diamantnimi rezili SPX za rezanje kovin dosežete 30- do 100-krat daljšo življenjsko dobo pri abrazivnih diskih.

Od vsestranskih do rezalnih listov s karbidnimi konicami z izjemno dolgo življenjsko dobo

Rezalni listi za sabljaste žage

Od vsestranskih do rezalnih listov s karbidnimi konicami z izjemno dolgo življenjsko dobo

Od opeke, kovine do lesa z žeblji: za vse, kar želite rezati, imamo ustrezen list za sabljasto žago.

Naši standardni rezila vključujejo varčna bimetalna rezila različnih dolžin za večjo prilagodljivost. Premium rezila so zasnovana za zahtevnejše aplikacije. Izvajate zahtevno rezanje? Preizkusite rezila Ultimate s karbidnimi konicami, ki imajo posebno geometrijo zob in razmike med njimi za hitrejše delo. Imajo 50-krat daljšo življenjsko dobo od bimetalnih rezil Standard in vam lahko dolgoročno pomagajo prihraniti denar.

Rezila z daljšo življenjsko dobo za hitrejše in bolj gladko rezanje lesa in jekla

Rezila za krožne žage

Rezila z daljšo življenjsko dobo za hitrejše in bolj gladko rezanje lesa in jekla

Naši listi Standard in Premium ponujajo varčnejše rešitve za hitrejše rezanje lesa, lesa ali kovine.

Potrebujete vrhunsko zmogljivost? konstrukcijsko jeklo lahko z našim rezilom Ultimate X-Cut  kombinaciji s Hilti baterijsko krožno žago režete 120 % hitreje. Pločevino in druge tanke materiale lahko z izjemno tankim rezilom X-Cut dobite do 450 % več rezov. Za les pa imajo naša rezila Ultimate karbidne zobe za hitrejše in bolj gladke reze. Poleg tega premaz z nizkim trenjem podaljša življenjsko dobo rezil.

Tri stopnje učinkovitosti vrtanja za skoraj vse vrste betona

Diamantne vrtalne krone

Tri stopnje učinkovitosti vrtanja za skoraj vse vrste betona

Naša standardna krona P-U zagotavlja visoko zmogljivost vrtanja v večino vrst betona, vključno z armiranim betonom, za večino proračunov.

Za hitrejše in bolj gladko vrtanje z manjšo silo pa izberite naše krone Premium SP-H Speed in Ultimate SPX-H Speed:  Zaradi natančno nameščenih diamantov in optimiziranih oblik segmentov delo opravite 35 % hitreje kot z drugimi kronami. S kronami SPX-H boste zaradi našega edinstvenega sistema modulov X-change tudi lažje in hitreje odstranili sredico. Vpetje BL   vam omogoča, da hitro in enostavno krono namestite na stroj.

Ponujamo nastavke, dleta in številne diamantne inserte

Vodilna garancija na področju pribora za stroje

Ponujamo nastavke, dleta in številne diamantne inserte

Za našimi udarnimi svedri TE-C (SDS Plus) in TE-Y (SDS Max) stojimo 100-odstotno. Če se vaš sveder zlomi, upogne ali postane neuporaben in je oznaka obrabe še vedno vidna, ga bomo brezplačno zamenjali. Zamenjali bomo tudi široko paleto diamantnega pribora, od diamantnih rezil, do abrazivnih diskov AG-D in še več, če so poškodovane zaradi napak v materialu ali izdelavi.*

Pogosta vprašanja - Hilti pribor za stroje

Ali lahko pribor za stroje Hilti uporabljam v strojih drugih proizvajalcev?

Da. Številni pribor za stroje se lahko uporablja v strojih drugih proizvajalcev. Vendar pa za najboljši izkoristek pribora priporočamo, da naše stroje kombinirate z našim priborom. To pa zato, ker smo naš pribor in stroje  zasnovali tako, da delujejo skupaj kot en visoko zmogljiv sistem.

Kaj pomenijo različne barve Hilti pribora?

Različne barve Hilti ploščic se nanašajo na različne kategorije izdelkov. Obstajajo tri barve: Siva (standard), črna (premium) in rdeča (ultimate). Skupine temeljijo na zmogljivosti in ceni. Barvno označevanje je standardno v naši ponudbi in je namenjeno temu, da vam pomaga pri izbiri pribora, ki ga potrebujete za svojo aplikacijo ali projekt. V našem spletnem katalogu lahko filtrirate izdelke Standard, Premium ali Ultimate.

V katere osnovne materiale lahko z priborom Hilti obdelujem, rezam ali vrtam?

Naš pribor je zasnovan za široko paleto osnovnih materialov. To vključuje:

svedri za beton in opeko opeko, beton, suhomontažne plošče, zidove, apnenec, naravni kamen in drugo svedri za kovino in les široko paleto osnovnih materialov, vključno z aluminijem, pločevino, vezanim lesom, lesom, lesom z žeblji in drugimi diamantne krone za vrtanje v skoraj vse vrste betona, vključno z abrazivnim in prednapetim diamantna rezila in brusni diski za obdelavo osnovnih materialov, od abrazivnega betona do zidovja, malte, kovine, PVC in drugih rezalni listi za rezanje osnovnih materialov, vključno z aluminijem, opeko, ogljikovim jeklom, litino, ivernimi ploščami, betonom, suhomontažnimi ploščami, nerjavnim jeklom in drugimi brusni materiali za obdelavo aluminija, suhomontažnih plošč, kovinskih krovov, nerjavnega jekla, lesa in drugih materialov

*Insert Warranties: free replacement product is the customer’s exclusive remedy. Any further claims under the stated Insert Warranties are excluded and Hilti is not liable for any other damages or losses. Customer’s mandatory statutory warranty rights in case of product defects remain unaffected. Hilti may at its sole discretion and without admission of liability choose to offer a free replacement of diamond inserts even if damages were not caused by defects in materials or workmanship.