Izboljšajte produktivnost in zmanjšajte izpade z digitalnim upravljanjem strojnega inventarja

Izboljšajte upravljanje opreme

Izboljšajte produktivnost in zmanjšajte izpade z digitalnim upravljanjem strojnega inventarja

Gradbena podjetja povprečno porabijo skoraj 100 ur mesečno za sledenje manjkajoči opremi, medtem ko se stroški za nakup podvojenih strojev in potrošnega materiala hitro nakopičijo. Z digitalnimi rešitvami upravljanja opreme in optimiziranja strojnega inventarja družbe Hilti se lahko izognete dragim izpadom, izboljšate produktivnost ter pridobite večji nadzor nad inventarjem in stroški.

Prevzemite nadzor nad sredstvi

Ali imate v vašem podjetju slab pregled nad opremo ali urniki vzdrževanja strojev? Poenostavite postopke z uporabo sistema za upravljanje opreme ON!Track. V sistemu ON!Track so združene oznake robustne opreme in intuitivna programska oprema, ki omogoča, da lahko od koder koli hitro dostopate do informacij o lokaciji in stanju opreme. Prek sistema ON!Track imate tudi pregled nad potrošnim materialom, kar vam omogoča lažje vzdrževanje optimalnih količin v inventarju.

Začetek uporabe sistema ON!Track

Zmanjšajte izpade s hitrejšimi popravili

Stroji Hilti so izdelani za dolgo življenjsko dobo. Vendar pa se tudi kakovostni stroji lahko pokvarijo. Kadar se to zgodi, obstaja nevarnost, da bo prišlo do zamude del. Vašim delavcem lahko pomagamo, da se izognejo prekinitvi dela, z zagotovljeno hitrimi popravili. Popravila lahko naročite neposredno z gradbišč prek našega spletnega mesta, prek mobilne aplikacije Hilti Connect ali po telefonu prek naše službe za pomoč strankam. Za storitev upravljanja s strojnim parkom vam zaračunamo fiksno mesečno najemnino, ki krije vsa popravila strojev, in vam med čakanjem posodimo nadomestne stroje. Izpade pa lahko preprečite z uporabo sistema za upravljanje opreme ON!Track, ki omogoča pošiljanje samodejnih obvestil o vzdrževanju strojev.

Popravila strojev Naročilo servisa Upravljanje s strojnim parkom

Imejte nadzor nad stroški strojev in opreme

Ustrezno optimiziran strojni inventar vam omogoča boljši pregled na stroški, ker plačate samo za kombinacijo strojev in opreme, ki jih potrebujete. Načrtujte izvedbo analize, da prejmete strokovni nasvet o oblikovanju najbolj optimalnega inventarja za svoje poslovanje. Ali želite imeti še boljši pregled nad stroški? Če uporabljate storitev upravljanja s strojnim parkom, izberete samo stroje, ki jih potrebujete, in plačate fiksno mesečno ceno za določeno obdobje brez bremena vnaprejšnje investicije. Omogočena so vam tudi brezplačna popravila in stroji za najem.

Storitev upravljanja s strojnim parkom Analiza strojnega inventarja
HILTI FLEET MANAGEMENT

HILTI FLEET MANAGEMENT

Upravljamo vaše stroje, da lahko vi upravljate svoje podjetje

Z našo rešitvijo za upravljanje strojnega parka dobite najsodobnejša orodja in celoten paket storitev, ki vključuje vse od brezplačnih popravil do zavarovanja pred krajo.

Naša rešitev za upravljanje sredstev in potrošnega materiala

Hilti ON!Track

Naša rešitev za upravljanje sredstev in potrošnega materiala

Z našo rešitvijo ON!Track imate popoln nadzor nad vsemi sredstvi podjetja, tako v pisarni kot na gradbišču. Večja preglednost namreč pomeni večjo učinkovitost vašega podjetja.