Zaščitite zaposlene in projektirajte varnejše zgradbe

Povečanje varnosti pri gradnji

Zaščitite zaposlene in projektirajte varnejše zgradbe

Nesreče, bolezni in dolgotrajne bolezni v gradbeništvu imajo lahko velik negativni vpliv na posameznike in podjetja. Zato se vedno zavzemamo za več kot samo upoštevanje standardov in pravilnikov ter pri razvoju strojev, programske opreme in storitev vedno postavljamo varnost na prvo mesto. Vse naše rešitve so zasnovane tako, da omogočajo vašim zaposlenim varnejše in udobnejše delo ter pomagajo podjetju pri projektiranju varnejših, vzdržljivejših in odpornejših zgradb. 

Uporaba inovativnih varnostnih sistemov

Ko ste zavarovani, lahko delate bolj sproščeno. Naše varnostne inovacije vključujejo orodja, kot sta aktivna redukcija vibracij (AVR) za zmanjšanje vibracij dlani in roke, ter tehnologija aktivne kontrole navora (ATC), ki preprečuje povratni sunek električnega orodja. Za delovišče ponujamo vse od sistemov za odstranjevanje prahu, ki združujejo stroje in vakuumske sesalnike, do baterijskih strojev za pritrjevanje BX 3, ki so zasnovani tako, da so čistejši in tišji od vrtalnih orodij ter praktično brez prahu.

Aktivna redukcija vibracij Sistemi za nadzor prahu DRS Baterijski stroj za pritrjevanje BX 3

Projektiranje, pri katerem je varnost na prvem mes

Ali vas zanima projektiranje sistema sider za potresne pogoje? Ali potrebujete učinkovito dokumentiranje nameščene požarne zaščite ali pritrdilnih elementov? Morda pa vas zanima uporaba informacijskega modeliranja gradenj (Building Information Modeling – BIM), da lahko uporabite vgradne naprave ali montažne storitve ter se izognete vrtanju in varjenju med gradbeno fazo projekta. Naše rešitve programske opreme vam lahko omogočijo, da bodo vaši gradbeni projekti varnejši, bolj v skladu s standardi in učinkovitejši.

Programska oprema za projektiranje Programska oprema za dokumentiranje požarne zaščite Storitve projektiranja in modeliranja BIM Temeljno inženirsko usposabljanje

Upoštevanje varnostnih standardov

Ostati na tekočem s kompleksnimi predpisi na področju zdravja in varnosti ni vedno enostavno. Stvari se hitro spreminjajo in kršitve na področju varnosti lahko vodijo v drage zamude pri projektih. Za pomoč pri zagotavljanju skladnosti in iskanju prave rešitve za gradbene projekte vsebuje spletna stran Hilti pregledne informacije o odobritvi izdelkov ter mejne vrednosti prahu, hrupa in vibracij. Za strokovno pomoč se lahko tudi obrnete na nas.

Informacije o določenem izdelku Odobritve, splošne opombe, specifikacije in podrobnosti CAD

Usposabljanje in potrdila na področju varnosti

Učinkovito usposabljanje je ključno za večjo varnost in ohranjanje produktivnosti na delovišču. Ponujamo širok nabor modulov za usposabljanje na področju zdravja in varnosti ter praktične tehnične tečaje, ki jih lahko prilagodimo vašim zahtevam. Izvajajo se lahko na poljubni lokaciji ali prek spleta.

Kontakt

Poenostavitev nalog na področju skladnosti

Zagotovite skladnost svojih projektov z zahtevami na področju varnosti z uporabo sistema za upravljanje gradbene opreme ON!Track. Sistem ON!Track omogoča bolj avtomatizirano in enostavnejše opravljanje nalog na področju skladnosti. Ko izberete sistem, lahko prejemate obvestila, kadar je za določeno orodje ali del opreme potrebno vzdrževanje, kalibracija ali preizkušanje, ali pa če je potrebno usposabljanje zaposlenih. Vaši zaposleni lahko tudi enostavno preverijo, kako dolgo lahko uporabljajo orodje, tako, da ga poskenirajo.

Začetek uporabe sistema ON!Track