Tool Park Optimisation

OPTIMIZIRAJTE SVOJE POSLOVANJE IN POVEČAJTE PRODUKTIVNOST

Optimizacija strojnega parka

Zavedamo se, da se mora z razvojem podjetja razvijati tudi strojni park, to pa včasih predstavlja nakupe določenih strojev za dokončanje del. Dobra novica je ta, da imate velik izbor.

Slaba novica? To lahko stane več kot si mislite.
Naše raziskave so pokazale,da lahko neučinkovitost v procesih in nenačrtovani stroški dosežejo 25 %* skupnih stroškov pri projektu, kar lahko negativno vpliva na vaše poslovanje in njegov donos. Vse to, še preden ste sploh pomislili na zdravje in varnost! Imamo 75 let izkušenj v industriji in vemo, kako stroški za nakup strojev lahko predstavljajo samo delček dejanskih stroškov stroja skozi njegovo življenjsko dobo. Vendar obstaja način za zmanjšanje ali celo odpravo teh skritih stroškov - prvi korak je, da jih izpostavite.

*Vira
Five Ways to Improve Productivity at the Construction Site (M.P. Rollage, 2002)
Think Formwork – Reduce costs (R.H.Lab Jr, 2007)

Hilti optimizacijo strojnega parka izvedejo naši usposobljeni svetovalci za storitve, ki se oglasijo pri vas in ocenijo trenutno stanje vašega strojnega parka.
- Preverimo koliko strojev, imate na delovišču, v vozilih in skladišču.
- Raziščemo nekatere skrite stroške vaših strojev zaradi popravil, administracije in prekinitev dela.
- Priporočimo optimalno število kosov strojev za vaše specifično delo, ki bo tako bolj produktivno, varnejše in stroškovno učinkovitejše.
- Lahko tudi svetujemo kako optimalno upravljati strojni park. Ugotavljanje neučinkovitosti je prvi korak v smeri zmanjševanja skritih stroškov.

Če vsakodnevni postopki postanejo bolj transparentni, lahko dobite vpogled v skrita vprašanja in razvijete rešitve, da jih odstranite. Tako boste lahko projekte zaključili hitreje in z nižjimi stroški.
ANALIZA TRENUTNEGA STANJA
1 / 4
ANALIZA TRENUTNEGA STANJA

Ko podjetje raste, razumljivo z njim raste tudi strojni park, pogosto na podlagi namenskih nakupov, zato se z lahkoto izgubi nadzor nad celoto in nad povezanimi stroški. Kot del Storitve za optimizacijo strojnega parka,bomo izvedli obsežno analizo vaših strojev in postopkov poslovanja, da jih boste lažje obvladali.

RAZVOJ PRILAGOJENE REŠITVE
2 / 4
RAZVOJ PRILAGOJENE REŠITVE

Naslednji korak je analiza nekaterih skritih stroškov, ki se skrivajo v vašem strojnem parku in izračun, koliko vas to stane skozi življenjsko dobo vaših strojev. Nato bodo naši svetovalci za storitve skupaj z Vami razvili rešitev po meri, ki bo vključevala vse te izzive in temeljila na vaši najpogostejši uporabi.

USPOSABLJANJE ZAPOSLENIH
3 / 4
USPOSABLJANJE ZAPOSLENIH

Ko bo novi sistem vzpostavljen, bomo zaposlene usposobili tako, da bodo dobili najboljše iz vaše naložbe. To vključuje vse od praktične strojne tehnologije do povezanih postopkov kot je upravljanje premoženja, popravila in preventivno vzdrževanje.

ČAS JE, DA ZAČNEMO
4 / 4
ČAS JE, DA ZAČNEMO

Zdaj ste opremljeni z novimi stroji, ki so optimizirani za povečanje produktivnosti in izboljšanje dobičkonosnosti. Naša najnovejša tehnologija poskrbi za večjo varnost ter poveča učinkovitost na vaših deloviščih.

Fleet Management

Fleet Management

Mi upravljamo z vašimi stroji, da lahko vi upravljate svoje podjetje

Preberi več
ON!TRACK UPRAVLJANJE OPREME

ON!TRACK UPRAVLJANJE OPREME

Lahko vam pomagamo pri analizi trenutnega upravljanja sredstev in oblikujemo neposredno in produktivno rešitev za prihodnost, ne glede na proizvajalca.

Preberi več