Tiskovno sporočilo

PRESS KIT

 • NURON - POPOLNOMA NOVA BATERIJSKA PLATFORMA Z VGRAJENO POVEZLJIVOSTJO

  NURON - POPOLNOMA NOVA BATERIJSKA PLATFORMA Z VGRAJENO POVEZLJIVOSTJO

  Schaan (FL), 12. januar 2022 – Z Nuronom, Hilti Lansira novo baterijsko platformo, ki radikalno poenostavlja delo na gradbiščih, izboljšuje upravljanje orodij, dviguje zmogljivost in povečuje varnost pri delu. Nuron temelji na enem baterijskem sistemu, ki pokriva vse aplikacije, od enostavnih do zahtevnih.

  Izvedite več (angleški PDF)

  HILTI NADALJUJE Z RASTJO PRODAJE

  Schaan (LI), May 15, 2019 – V primerjavi z lanskim letom se je v prvih 4 mesecih tega leta prodaja Hilti povečala za 6.2%, na 1931 milijonov CHF. Rast izražena v lokalnih valutah pa je v primerjavi z enakim obdobjem lani znašala 7.6%.

  Preberi več

  SPREMEMBE ČLANOV UPRAVE SKUPINE HILTI: MICHAELA JACOBIJA BO NASLEDILA CARLA DE GEYSELEER

  Schaan (FL), 28. september 2018 – Član uprave skupine Hilti Michael Jacobi bo aprila 2019 zapustil svoj položaj na letni skupščini skupine Hilti za leto 2019. Nasledila ga bo Carla De Geyseleer, finančna direktorica skupine SGS s sedežem v Ženevi, Švica.

  Preberi več

  HILTI NADALJUJE DVOMESTNO RAST

  Schaan (FL), 19. september 2018 – Skupina Hilti je dosegla 14,7 % rast prodaje prvih osmih mesecih leta 2018. Po prilagoditvi za prevzeta sredstva se je rast povečala na 12,7 %. Poslovni rezultati skupine kažejo povečanje za 7,6 % v istem obdobju.

  Preberi več

  INOVACIJE HILTI NAGRAJENE S PRIZNANJEM RED DOT AWARD ZA OBLIKOVALSKE DOSEŽKE

  Schaan (FL), 10. julij 2018 – Na letni podelitvi nagrad za oblikovanje Red Dot Design so slavili trije izdelki in ena skupina izdelkov Hilti. Družba Hilti je prejela prvo nagrado za najboljši izdelek v svoji kategoriji, pa tudi druga priznanja za najsodobnejšo generacijo ikoničnega izdelka blagovne znamke Hilti: rdeči kovček.

  Preberi več

  HILTI PRESEGEL PRAG 5 MILIJARD PROMETA

  Schaan (FL), 22. januar 2018 - Leta 2017 je skupina Hilti nadaljevala s trendom rasti v vseh regijah, v katerih posluje, s precejšnjim povečanjem prodaje, ki je dosegla 5,1 milijarde švicarskih frankov. V primerjavi s prejšnjim letom se je prodaja povečala za 10,8 % v švicarskih frankih in 9,6 % v lokalnih valutah.

  Preberi več
  Great Place to Work

  HILTI MED NAJBOLJŠIMI DELODAJALCI NA MEDNARODNI RAVNI

  Schaan (FL), 26. oktober 2017 – Hilti po mnenju organizacije Great Place to Work® ena od 25 najboljših multinacionalk za zaposlitev letos na 22. mestu.

  Preberi več