Tiskovno sporočilo

PRESS KIT

 • HILTI NADALJUJE Z RASTJO PRODAJE

  Schaan (LI), May 15, 2019 – V primerjavi z lanskim letom se je v prvih 4 mesecih tega leta prodaja Hilti povečala za 6.2%, na 1931 milijonov CHF. Rast izražena v lokalnih valutah pa je v primerjavi z enakim obdobjem lani znašala 7.6%.

  Preberi več

  SPREMEMBE ČLANOV UPRAVE SKUPINE HILTI: MICHAELA JACOBIJA BO NASLEDILA CARLA DE GEYSELEER

  Schaan (FL), 28. september 2018 – Član uprave skupine Hilti Michael Jacobi bo aprila 2019 zapustil svoj položaj na letni skupščini skupine Hilti za leto 2019. Nasledila ga bo Carla De Geyseleer, finančna direktorica skupine SGS s sedežem v Ženevi, Švica.

  Preberi več

  HILTI NADALJUJE DVOMESTNO RAST

  Schaan (FL), 19. september 2018 – Skupina Hilti je dosegla 14,7 % rast prodaje prvih osmih mesecih leta 2018. Po prilagoditvi za prevzeta sredstva se je rast povečala na 12,7 %. Poslovni rezultati skupine kažejo povečanje za 7,6 % v istem obdobju.

  Preberi več

  INOVACIJE HILTI NAGRAJENE S PRIZNANJEM RED DOT AWARD ZA OBLIKOVALSKE DOSEŽKE

  Schaan (FL), 10. julij 2018 – Na letni podelitvi nagrad za oblikovanje Red Dot Design so slavili trije izdelki in ena skupina izdelkov Hilti. Družba Hilti je prejela prvo nagrado za najboljši izdelek v svoji kategoriji, pa tudi druga priznanja za najsodobnejšo generacijo ikoničnega izdelka blagovne znamke Hilti: rdeči kovček.

  Preberi več

  HILTI PRESEGEL PRAG 5 MILIJARD PROMETA

  Schaan (FL), 22. januar 2018 - Leta 2017 je skupina Hilti nadaljevala s trendom rasti v vseh regijah, v katerih posluje, s precejšnjim povečanjem prodaje, ki je dosegla 5,1 milijarde švicarskih frankov. V primerjavi s prejšnjim letom se je prodaja povečala za 10,8 % v švicarskih frankih in 9,6 % v lokalnih valutah.

  Preberi več
  Great Place to Work

  HILTI MED NAJBOLJŠIMI DELODAJALCI NA MEDNARODNI RAVNI

  Schaan (FL), 26. oktober 2017 – Hilti po mnenju organizacije Great Place to Work® ena od 25 najboljših multinacionalk za zaposlitev letos na 22. mestu.

  Preberi več