Delavno, hitro in produktivno. To je ON!Track

Sistem za upravljanje z osnovnimi sredstvi ON!Track

OZNAČITE IN SLEDITE VSEMU S POMOČJO APLIKACIJE

OZNAČITE IN SLEDITE VSEMU S POMOČJO APLIKACIJE

ON!Track daje celovit pregled nad vašimi osnovnimi sredstvi: kje se nahajajo, kdo jih uporablja in kdaj jih je potrebno servisirati. S temi ključnimi informacijami na dosegu roke lahko svoje orodje postavite točno tja, kjer ga potrebujete in s tem izboljšate učinkovitost in produktivnost gradbišča.

ON!Track združuje pametne oznake s programsko opremo v oblaku in omogoča spremljanje vseh vaših sredstev in njihovega stanja kjerkoli in kadarkoli, na kateri koli napravi.

Sistem omogoča tudi spremljanje blaga in potrošnega materiala, prejemanje obvestil o načrtovanih vzdrževanjih in kdaj je treba posodobiti certifikate zaposlenih.  Vse v eni sami aplikaciji: pomaga pri vodenju najpomembnejših dejavnosti gradbišča na enem mestu. V celoti in povsem jasno.

Podatki in informacije

90 ur

Čas iskanja
Vsak mesec se porabi povprečno 90 ur za iskanje opreme, razpršene po različnih gradbiščih.

65 %

težave s sledenjem
65 % odstotkov strank pravi, da imajo težave s sledenjem obveznih certifikatov in rednih vzdrževanj svojih sredstev.

18.295 EUR

porabljenih vsako leto
Letno se v povprečju porabi 18.295 evrov zaradi težav z upravljanjem osnovnih sredstev.

Vam je ta težava znana?

1 / 2
Manjkajoča sredstva

2 / 2
Skladnost z zakonskimi predpisi

Kako deluje ON!Track

 

  • Strojna oprema: robustne pametne oznake s črtnimi kodami, ki jih je mogoče nalepiti na vse vrste opreme in omogočajo njen nadzor (ne samo Hilti).
  • Programska oprema: preprosta uporaba, temelji na varovanem oblaku, povezanem z brezplačno aplikacijo za pametni telefon (iOS in Android) z neomejenim številom uporabnikov.
  • Svetovanje: svetovanje na licu mesta, razvoj osebnih rešitev, popolna izvedba z nalaganjem podatkov in označevanje s pametnimi oznakami,  izobraževanje na licu mesta in brezplačna tehnična pomoč strankam na daljavo

 

4 preprosti koraki za zagon aplikacije ON!Track

Kakšna so mnenja naših strank

1 / 1
Aplikacija s številnimi funkcijami podprta z ekipo usposobljenih strokovnjakov

Odkrite kako je ON!Track pomagal podjetju Sonic Rail Services pri upravljanju z več kot 5000 kosi opreme vključno z orodjem, osebno zaštitno opremo in potrošnim materialom, kar je zelo pozitivno vplivalo na vsakodnevno delo.

Ste že ON!Track stranka?