Požarna zaščita za izvajalce IN PROJEKTNE VODJE

Hilti firestop for general contractors

Pri Hiltiju lahko pomagamo pri pripravi specifikacije in načrtovanju sistemov a pasivno požarno zaščito.

Ponujamo tudi najsodobnejše izdelke in tehnično pomoč na licu mesta, preko spleta ter po telefonu. Preprosto stopite v stik z lokalno Hilti ekipo, če na spletu ne najdete iskanih informacij.

ŠIROKA PALETA REŠITEV ZA PASIVNO POŽARNO ZAŠČITO S PREPROSTO MONTAŽO

Hilti firestop blocks

Ponujamo široko paleto izdelkov za požarno zaščito za različne rešitve, ki so testirani v skladu z najstrožjimi mednarodnimi standardi kot sta ASTM in EN.

Naši predoblikovani izdelki za pasivno požarno zaščito lahko povečajo vašo produktivnost. Izdelki so že predsestavljeni in so tako hitri in preprosti za montažo, naknadno vgradnjo in inšpekcijske preglede.

Npr. naše mehke opeke za požarno zaščito lahko vgradite brez malte in se z lahkoto odstranijo ter ponovno uporabijo. Našo neskončno objemko pa lahko odrežete na želeno dolžino in jo uporabite za zapletene cevne konfiguracije kot so cevi pod kotom.

JASNE INFORMACIJE ZA PREPROSTE SPECIFIKACIJE ZA POŽARNO ZAŠČITO

Hilti firestop technical literature

Oglejte si našo spletno tehnično knjižnico kjer lahko najdete izčrpne opise Hilti izdelkov za  požarno zaščito, tehnične priročnike in odobritve.

Hiter in enostaven dostop do informacij in specifikacij za načrte. Slike in besedilo lahko tudi neposredno prenesete v svoj načrt.

Če potrebujete več informacij, stopite v stik z lokalno Hilti ekipo. Z veseljem vam bomo pomagali na licu mesta, po telefonu ali preko spleta.

VPRAŠAJTE INŽENIRJA