Hilti Shear Connector Design Software

Hilti programska oprema

Naša programska oprema SHEAR CONNECTOR DESIGN

Dinamično projektianje sovprežja

Naša programska oprema za načrtovanje sovprežnih povezav pomaga inženirjem preprosto načrtovati kompozitne nosilce v skladu s standardi Evrokoda. Upravljajte delovne tokove projektiranja od faze podrobnega projektiranja do projektne dokumentacije.Za dostop do programske opreme Shear Connector Disesgn Sofware morate pred tem pridobiti Hilti On Line, tukaj so opisani koraki, ki jim morate slediti:

Pripravljen za vaše edinstvene izračune

Ne glede na to, ali pripravljate nov projekt s standardnimi jeklenimi nosilci in profilirano pločevino ali občutljiv projekt sanacije z obstoječimi jeklenimi profili, vam lahko Shear Connector Design pomaga pri učinkovitem načrtovanju najboljše rešitve. Vse, kar morate storiti, je, da vnesete kritične vhodne podatke za načrtovanje in omejitve, določite kombinacije obremenitev in postavite sovprežne elemente. Nato vam bo končno poročilo prikazalo vaše opise izračunov, zasnove in risbe, ki vam bodo v pomoč pri vgradnji na gradbišču.

Prednosti uporabe naše programske opreme za izračun sovprežja

Hilti programska oprema

Povečajte vašo produktivnost

Pozabite na provizorične preglednice ali zapletene komplete za konstrukcijsko načrtovanje - zdaj lahko izračune opravite v nekaj minutah, ne da bi se pri tem odrekli varnosti ali natančnosti.

Moznik

Povečajte svojo dobičkonosnost

Povečajte naložbe na gradbišču s konkurenčno, zanesljivo in odobreno alternativo dolgotrajnim varjenim čepom.

Bodite varni in skladni s predpisi

Bodite varni in skladni s predpisi

Varnost in zanesljivost se zagotavljata z uporabo pravilne konstrukcijske standarde skupaj s pravim skladnim izdelkom. Naša zasnova strižnega moznika vam ponuja oboje. Uporablja najnovejše evrokode in ustrezne nacionalne dodatke v kombinaciji z edinim moznikom na trgu, ki je direktno pritrjen in opremljen z evropsko tehnično oceno.

Prilagodite zasnove in natančno izračunajte

  • notranje in robne prostoležeče nosilce, z možnostjo prilagajanja geometrije jeklenega profila in razreda jekla
  • Lahki in standardni beton
  • Masivna plošča (s škarniki ali brez njih) in plošča s profilirano pločevino
  • Razpršene obremenitve, linijske obremenitve in točkovne obremenitve
  • Podprti in nepodprti pogoji v fazi gradnje
  • Plastična zasnova s polno in delno stopnjo povezave
  • Preverjanje upogibnega momenta in strižne odpornosti, vključno s preverjanjem izbočenja na strani in bočnega zasuka
Ustvarjanje in arhiviranje projektnih podatkov
Naš projekt strižne povezave pomaga poenostaviti dokumentacijo. Shranite, ponovno preglejte in uredite projekte v prilagodljivem okolju.

Skupna raba v omrežju
Shranite projekt, ga izvozite in ga delite s sodelavci. Ni treba ničesar nameščati - vaši sodelavci bodo morali samo obiskati naše lokalno spletno mesto, se registrirati in začeti uporabljati aplikacijo.

Bodite prepričani, da vam bo Hiltijevo strokovno znanje na voljo ves čas postopka
Monterje med montažo vodijo položajne oznake v poročilu - vi pa se boste lahko osredotočili na naslednji projekt. V primeru dvoma pa so vam vedno na voljo naši prodajni in inženirski viri.

Programska oprema je za registrirane uporabnike hiltija brezplačna.

Do programske opreme Shear Connector Design lahko brezplačno dostopate v spletnem brskalniku. Najprej se morate registrirati v Hilti On Line, nato pa lahko s svojim računom dostopate do programske opreme Shear Connector Design.

Kontaktirajte nas