Hilti

Funkcije in možna uporaba

Funkcije
 • Lahko in kompaktno linijsko orodje za lahek dostop in manevriranje
 • Vrtljiva glava stroja do 350°
 • Zaklepni zatič z dvojnim varovanjem preprečuje neželeno sprostitev
 • Ko dosežete želeni pritisk, se stroj samodejno umakne. Ob zlorabi ali napačni uporabi se pojavijo zvočna in vizualna opozorila
 • Odobreno s strani številnih sistemskih dobaviteljev.
Vrste uporabe
 • Obseg stiskanja do 35 mm za kovinske cevi*
 • Obseg stiskanja do 40 mm za plastične cevi*
 • *Te vrednosti so odvisne od sistema. Za zagotavljanje ustreznega in varnega stiskanja se posvetujte z originalnimi navodili za uporabo od dobavitelja sistema.

Storitve

Hilti Tool Service
Hilti Tool Service

3 dni ali brezplačno

 • 3 ali brezplačno – popravilo in čiščenje orodja v točno 3 dneh, sicer je storitev brezplačna
 • Po 2 letih so stroški popravil navzgor omejeni
 • Garancija izdelka na dele in nepravilnosti v izdelavi kar 20 let
 • Garancija izdelka na dele in nepravilnosti v izdelavi dokler ga mi servisiramo
 • 3-mesečno brezplačno obdobje po vsakem plačljivem popravilu
Več informacij o popravilih strojev
Upravljanje s strojnim parkom
Upravljanje s strojnim parkom

Prepustite nam skrb za svoje stroje in se v miru posvetite svojemu poslu.

 • Mesečna najemnina zajema vse stroške za orodje, storitve in popravila ter tako omogoča zagotavljanje nadzora nad stroški in učinkovitostjo zaledne pisarne.
 • Visoko zmogljiva orodja in najnovejša tehnologija omogočajo večjo produktivnost na delovišču.
 • Začasna orodja za obdobje največje gneče in posebne aplikacije zmanjšajo potrebe po investicijah.
 • Zavarovanje proti kraji pomaga zmanjšati finančno tveganje in nepričakovane stroške.
Več informacij o upravljanju strojnega parka

RAZLIČICE IN KOMPLETI PRODUKTA

Tehnični podatki

Dokumenti in video posnetki

Svetovanje in podpora

Ocene in mnenja

Učinkovitost je mogoče načrtovati s storitvami Hilti in popolnoma novim strojem za stiskanje cevi NPR 19-A

ZANESLJIVA POVEZAVA CEVNIH SISTEMOV

Učinkovitost je mogoče načrtovati s storitvami Hilti in popolnoma novim strojem za stiskanje cevi NPR 19-A

Pri nameščanju cevi za pitno vodo ali ogrevalne sisteme gre za zanesljivost in hitrost. Nov baterijski stroj za stiskanje cevi NPR 19-A v kombinaciji z našo široko paleto storitev ustvarja močno povezavo.

Danes so cevne povezave za sisteme za distribucijo tekočin skoraj izključno stisnjene. Prednosti so očitne. Stiskanje cevi je hitro in zanesljivo ter zahteva tehnologijo, ki presega dejanski postopek stiskanja. Produktivno upravljanje namestitve zahteva sistem, na katerega se lahko zanesete v vsaki situaciji. Tu storimo korak naprej; naš nov baterijski stroj za stiskanje cevi NPR 19-A v kombinaciji s storitvami Hilti prinaša popolnoma nov standarde za učinkovito delo s cevmi.

22V BATERIJSKA PLATFORMA ZA VSE VAŠE HILTI STROJE

Pri stiskanju cevi je potrebna stalna zmogljivost. Naša 22V baterijska platforma postavlja temelje za to. Baterijski sistem vam omogoča fleksibilno in zanesljivo delo.

Naše baterije imajo dolgo življenjsko dobo in zahvaljujoč naši tehnologiji (CPC) zagotavljajo želeno zmogljivost pri nenehni uporabi ali pri delu pri nizkih temperaturah.

Tudi če delate z najbolj kompaktno baterijo, kot je B 22/2.6 Li-ion, lahko z enim polnjenjem na dan pritisnete več sto cevnih priključkov. Najboljše pa je to, da so 22V baterije popolnoma kompatibilne z drugimi baterijskimi stroji Hilti, kar vam pomaga, da boste produktivni in prilagodljivi na eni sami baterijski platformi.

UČINKOVITO IN ZANESLJIVO STISKANJE

Press stroji, čeljusti, obroči in prožila, ki niso ustrezno vzdrževani in servisirani lahko privedejo do nenačrtovanega izpada, ki lahko ustavi produktivnost vašega gradbišča. Še huje je, da puščanje, ki ga povzroči napačno orodje ali dodatna oprema, povzroči veliko stroškov. Naše storitve pomagajo minimizirati to nevarnost.

Press stroje je potrebno redno preverjati. To je odločilno za zagotovitev natančnega postopka stiskanja. Dodatna oprema, kot so čeljusti, obroči in prožila prav tako zahtevajo redno preverjanje. Naša digitalna storitev Hilti Connect vas obvešča, ko vaši press stroji in njegovi dodatki zahtevajo kalibracijo, kar vam olajša, da ostanete na tekočem in pomaga, da delate s skladnimi stroji.

Aplikacija ponuja informacije o zgodovini storitev od koder koli in omogoča načrtovanje popravil ali preprosto dostop do potrdil stroja in drugih podatkov, specifičnih za stroj. Naša programska rešitev ON!Track vam pomaga tudi pri skrbi za press stroje in dodatke. Oznaka NFC vam omogoča, da vodite pregled nad svojo stiskalno opremo, da boste lahko učinkovito načrtovali.

Za nadaljevanje se prijavite.
Registrirajte se