Sodelavec/-ka v oddelku za podporo kupcem v mednarodnem podjetju

Slovensko predstavništvo mednarodne korporacije Hilti AG odpira novo delovno mesto svetovalca za podporo kupcem. Poslanstvo delovnega mesta bo prispevati k dobremu odnosu in zadovoljstvu kupcev s telefonskim svetovanjem na področju Hilti produktov in storitev.

Vaš operativni delovni dan bo vseboval pripravo ponudb, sprejem telefonskih klicev, komuniciranje z ostalimi oddelki, hitro reševanje dnevnih izzivov, skrb za dokumentacijo, spremljanje in obdelava naročil kupcem, vnos podatkov v SAP, pomoč kupcem pri digitalnih ali telefonskih nakupih ter svetovanje pri uporabi izdelkov in storitev Hilti. Vaše delo bo podprto z naprednim IT sistemom, kar vam bo olajšalo organizacijo delovnih nalog. Po enem letu dela boste imeli možnost prehoda na delovno mesto svetovalca kupcem na terenu, do takrat pa si boste pridobili znanje o procesih, kupcih in o našem prodajnem asortimanu.

Redna izobraževanja izvedena na osnovi dolgoročnega načrta razvoja posameznika so del korporativne kulture, ki pred vsem ceni timsko delo, stabilnost, medsebojno pomoč in mentorstvo s ciljem sočasno zagotavljati zadovoljstvo strank in zaposlenih. Takšen standardiziran proces razvoja kadrov na nivoju celotne korporacije zagotavlja zaposlenim dolgoročno stabilnost in hkrati ponuja mnoge priložnosti za mednarodno kariero ali napredovanje znotraj organizacije.

Kupci, ki uporabljajo Hilti proizvode so profesionalna podjetja, strokovna, z renomiranimi kompetencami in kot takšna pričakujejo kompetentnega sogovornika, zato imajo kandidati s tehničnim predznanjem iz tega področja prednost pri zaposlitvi oziroma morajo biti sposobni v kratkem času osvojiti nova tehnična znanja. Želimo si  sodelavce, ki so predvsem timski igralci, samostojni in učinkoviti, imajo ekonomsko komercialno ali tehnično izobrazbo (strojno, elektro, gradbeno), zaželene izkušnje z delom v klicnem centru, s svetovanjem kupcem na terenu, dobro znanje angleškega jezika in vozniški izpit.  

Če ocenjujete, da bi bil Hilti pravo podjetje za vas nam prosimo pošljite vaše motivacijsko pismo skupaj z življenjepisom čim prej na e-naslov: info@hilti.si

DELO V KORPORACIJI HILTI

Hilti koncern oskrbuje svetovno gradbeno industrijo s tehnološko izpopolnjenimi izdelki, sistemi, programsko opremo in storitvami, ki gradbenim strokovnjakom zagotavljajo inovativne rešitve in visoko dodano vrednost. Hilti tehnologija je del mnogih izjemnih inženirskih podvigov po celem svetu, od Japonskega hitrega vlaka do tunelov podzemnih železnic, ki se razpredajo globoko pod največjimi mesti sveta do mnogih mega-elektrarn in naftnih ploščadi.  

Skupina ima v več kot 120 državah preko 28.000 zaposlenih, kateri s strastjo ustvarjajo navdušene stranke in gradijo boljšo prihodnost. Kultura podjetja Hilti temelji na integriteti, timskemu delu, predanosti in pogumu. V zadnjih letih Hilti ni prisoten samo v segmentu gradbeništva, temveč aktivno deluje tudi na področjih energetike in industrije. V Sloveniji korporacijo zastopa njeno hčerinsko podjetje Hilti Slovenija d.o.o., ki deluje v Sloveniji že več kot 25 let in ima 48 zaposlenih.

Hilti Slovenija d.o.o.
Brodišče 18
1236 Trzin
www.hilti.si

Kontaktirajte nas