HR MANAGER V MEDNARODNEM PODJETJU

V priznanem mednarodnem podjetju Hilti Slovenija zaradi porodniškega dopusta sodelavke vabimo v vodstveni tim HR Managerja za čas nadomeščanja odsotnosti z možnostjo podaljšanja pogodbe o delovnem razmerju. Dolgoročno ponujamo tudi možnost osebnega in strokovnega razvoja v mednarodnem okolju ali pa na morebitni drugi vodstveni poziciji v naši organizaciji.

Poslanstvo delovnega mesta bo skrb za iskanje in izbor novih sodelavcev, razvoj obstoječih kadrov ter kadrovsko administracijo za Hilti Slovenija. V vlogi HR Managerja boste pri izvajanju vsakodnevnih kadrovskih aktivnosti in strateškem razvoju človeških virov tesno sodelovali z generalnim direktorjem in ostalimi vodji oddelkov. V mednarodnem okolju pa boste zastopali svojo organizacijo in bili ključni deležnik pri implementaciji raznih digitalnih platform in drugih kadrovskih projektov, ki pripomorejo k boljši sistematiki in optimizaciji kadrovskih procesov. Vaše delo bo informacijsko podprto z naprednim IT sistemom, kar vam bo olajšalo organizacijo delovnih nalog. Vaš delovni dan bo sestavljen iz operativnih in strateških nalog. Želimo si, da bi dolgoročno sodelovali pri razvoju vaše delovne kariere v podjetju Hilti, pri čemer vam bomo nudili kontinuirano mentorstvo preko strokovnih izobraževanj, obsežno šolanje, coaching in druge razvojne priložnosti v mednarodnem okolju. Ker iščemo osebo z možnostjo napredovanja v kadrovski smeri ali bodisi na druge prodajne vodstvene pozicije, je široka paleta znanj in izkušenj (predvsem prodajnih) poleg kadrovskih zelo zaželena.

Pričakujemo izobrazbo ekonomske oz. poslovne smeri, zaželeno zaključen podiplomski študij ali MBA (EMBA), vsaj 5 let delovnih izkušenj v kadrovski agenciji, v mednarodnem okolju ali pa na podobnih delovnih mestih, aktivno znanje angleškega jezika. Če ste željni učenja in novih znanj, ciljno naravnani, ambiciozni, pozitivno usmerjeni, nam vaše motivacijsko pismo skupaj z življenjepisom lahko pošljete na anja.kranjc@hilti.com

Dodatne informacije o delovnem mestu in o podjetju Hilti:


www.hilti.si

DELO V KORPORACIJI HILTI

Hilti koncern oskrbuje svetovno gradbeno industrijo s tehnološko izpopolnjenimi izdelki, sistemi, programsko opremo in storitvami, ki gradbenim strokovnjakom zagotavljajo inovativne rešitve in visoko dodano vrednost. Hilti tehnologija je del mnogih izjemnih inženirskih podvigov po celem svetu, od Japonskega hitrega vlaka do tunelov podzemnih železnic, ki se razpredajo globoko pod največjimi mesti sveta do mnogih mega-elektrarn in naftnih ploščadi.  

Skupina ima v več kot 120 državah preko 30.000 zaposlenih, kateri s strastjo ustvarjajo navdušene stranke in gradijo boljšo prihodnost. Kultura podjetja Hilti temelji na integriteti, timskemu delu, predanosti in pogumu. V zadnjih letih Hilti ni prisoten samo v segmentu gradbeništva, temveč aktivno deluje tudi na področjih energetike in industrije. V Sloveniji korporacijo zastopa njeno hčerinsko podjetje Hilti Slovenija d.o.o., ki deluje v Sloveniji že več kot 25 let in ima 48 zaposlenih. 

Kontaktirajte nas