Dodano v košarico
Dodano v košarico
Pojdi v košarico

Vodstvo

Dr. Christoph Loos

Please enter alternative text here (optional)

GENERALNI DIREKTOR 

Christoph Loos (rojen l.1968) je postal generalni direktor januarja 2014. Član Izvršilnega odbora je od leta 2007. V prvih štirih letih je bil odgovoren za finance, človeške vire, informacijsko tehnologijo in družbeni razvoj. Leta 2011 je prevzel področje novih trgov in globalne energije in industrije. Ko se je leta 2001 pridružil družbi Hilti je najprej vodil ekipo za družbeni razvoj in nato ustanovil oddelek za strateško upravljanje. Konec leta 2003 se je preselil v Nemčijo, najprej kot regionalni vodja prodaje, leta 2005 pa je postal generalni direktor podjetja Hilti Germany.

Jörg Kampmeyer

Please enter alternative text here (optional)

FINANČNI DIREKTOR, EVROPSKI TRGI, DIGITALNO POSLOVANJE

Jörg Kampmeyer (rojen l. 1968) je finančni direktor in član Izvršilnega odbora od aprila 2011. Odgovoren je za področje financ, človeških virov, informacijske tehnologije ter družbenega razvoja. Kariero v družbi Hilti je začel leta 2002 kot vodja družbenega razvoja. Od leta 2003 do 2005 je bil odgovorni za oddelek strateškega trženja podjetja. Leta 2006 se je preselil v Nemčijo kjer je najprej delal kot regionalni vodja prodaje in do konca leta postal generalni direktor podjetja Hilti Germany. Od leta 2010 vodi tudi srednjeevropsko regijo.

Jahangir (Jan) Doongaji

Please enter alternative text here (optional)

ELEKTRIČNI STROJI IN SKUPINSKE RAZISKAVE

Jahangir (Jan) Doongaji (rojen l. 1967) je član Izvršilnega odbora od leta 2014. Odgovoren je za področje elektronskim strojev ter družbeni razvoj in tehnologijo. Za Hilti je začel delati leta 2000. Sprva je vodil oddelek za podporo kupcem v Švici. Leta 2002 se je preselil na sedež družbe v Schaanu, kjer je zasedal različne položaje v različnih poslovnih enotah. Nazadnje je vodil poslovno enoto Električni stroji in oprema.

Matthias Gillner

Please enter alternative text here (optional)

TRGI V RAZVOJI TER ENERGIJA IN INDUSTRIJA

Matthias Gillner (rojen l. 1967) je član Izvršilnega odbora od aprila 2011. Najprej je bil odgovorni za področje električnih strojev ter družbenega razvoja in tehnologije. Od začetka leta 2014 vodi področje razvijajočih se trgov ter globalne energije in industrije. Kariero v družbi Hilti je začel leta 2000 kot vodja družbenega razvoja. Sredi leta 2001 je bil imenovan za vodjo oddelka za upravljanje s človeškimi viri, nato pa je bil prestavljen na čelo poslovne enote za merilne sisteme. Od leta 2006 do konca leta 2013 je bil Matthias Gillner na čelu poslovnega področja za električne stroje in opremo.

Marco Meyrat

Please enter alternative text here (optional)

SEVERNO AMERIŠKI TRGI IN REGIJE V RAZVOJU

Marco Meyrat (rojen l. 1963) je član Izvršilnega odbora od začetka leta 2005. Odgovoren je za evropski in severnoameriški trg. Kariero v podjetju Hilti je začel leta 1989 kot produktni vodja na sedežu družbe Hilti v Schaanu. Po tem, ko je opravljal različne funkcije v podjetjih Hilti France in Germany, je bil leta 1999 imenovan za generalnega direktorja pri Hilti Switzerland, nato pa leta 2002 za generalnega direktorja pri Hilti Germany.

Dr. Stefan Nöken

Please enter alternative text here (optional)

POSLOVNA ENOTA PRITRJEVANJE IN LOGISTIKA

Stefan Nöken (rojen l. 1965) je član Izvršilnega odbora od začetka leta 2007. Odgovoren je za poslovno enoto za pritrjevanje in logistiko. Družbi Hilti se je pridružil leta 2000 kot vodja oddelka za inženiring. Leta 2004 je prevzel odgovornost za upravljanje dobavne verige z globalnimi tovarnami, nabavo in globalno logistiko.

KONTAKTIRAJTE NAS
KONTAKTIRAJTE NAS