Tečaji za usposabljanje o požarni zaščiti

Tečaj za usposabljanje o požarni zaščiti

Bodite na tekočem glede sprememb zakonodaje o preprečevanju požarov. S tečajem za usposabljanje o požarni zaščiti lahko nadgradite svoje veščine in se naučite ugotoviti, katere rešitve za preprečevanje požarov je treba izbrati. Spoznajte, kako pravilno zatesniti penetracije sistemov v požarno odpornih stenah in tleh ter spojišča strukturalnih elementov.

Dnevni red in vsebina

  • Osnovni koncepti preprečevanja požarov
  • Nacionalna in evropska zakonodaja in certifikacija izdelkov za pasivno požarno zaščito
  • Oznaka izdelkov CE
  • Primeri uporabe izdelkov (klasifikacija in področja uporabe)
  • pravilna izbira izdelkov za pasivno požarno zaščito in pravilna uporaba le-teh.

Prijava

Za udeležbo na tečaju za usposabljanje o požarni zaščiti, izpolnite obrazec za prijavo in navedite: želeni datum, naslov, kjer bo potekalo usposabljanje, in imena udeležencev.

Z vami bo stopil v stik naš predstavnik za usposabljanje, da se dogovorite o podrobnostih organizacije.

Kotizacija za usposabljanje s praktičnim delom: 120 €+DDV

Kotizacija za tečaj za usposabljanje o požarni zaščiti s praktičnim delom zajema poglobljen seminar o zakonodaji na področju požarne zaščite, izbiri ustreznih izdelkov ter pravilno uporabo le-teh ter vse materiale, uporabljene v času tečaja, vključno z dostavo materialov na lokacijo usposabljanja. Za 5 ali več zaposlenih v istem podjetju znaša kotizacija fiksnih 500€ +DDV.

Kotizacija za usposabljanje brez praktičnega dela: 100 €+DDV

Kotizacija zajema poglobljen seminar o zakonodaji na področju požarne zaščite, izbiri ustreznih izdelkov ter pravilno uporabo le-teh. Za 5 ali več zaposlenih istega podjetja znaša kotizacija fiksnih 450€+DDV.

Prijava na tečaj postane veljavna po prejetem plačilu predračuna.

Splošni pogoji usposabljanja Hilti

Vsi tečaji za usposabljanje Hilti so davčno priznani strošek in predmet zakonodaje o davčno priznanih poslovnih stroških(*), in sicer kot strošek iz naslova dejavnosti, ki prinašajo dohodek v relevantnem letu.

 (*) Za več informacij glejte zakonodajo o davku od dohodkov pravnih oseb, merila za davčno priznane poslovne stroške ter ustrezne informacije finančne uprave o davčni osnovi.