KAKO NAČRTOVATI SIDRNE PROFILE

Hilti PROFIS Anchor Channel

Dodajte več kot 60 let Hiltijevega strokovnega znanja o sidrnih profilih k svojemu, da bi lažje reševali detajle fasade, dvigalnih jaškove in druge aplikacije z uporabo sidrnih profilov. 

Programska oprema za projektiranje sidrnih Hilti PROFIS temelji na številnih metodah projektiranja. Vključuje mednarodne standarde ACI, EOTA, CEN, SA:TS101 ali projektiranje na podlagi lastni Hiltijevih študijah, ki temeljijo na več kot 60-letnem strokovnem znanju in raziskavah na področju pritrjevanja. 

Programska oprema za načrtovanje sidrnih profilov Hilti PROFIS vam pomaga prihraniti čas: 

  • S funkcijo prilagajanja geometrije programske opreme hitreje najdete rešitve 
  • Funkcije optimizacije vam pomagajo najti pravo rešitev za vašo aplikacijo 
  • S funkcijo geometrije po meri lahko vnesete tudi ležiščno pločevino po meri 

Hilti PROFIS Anchor Channel se uporablja po vsem svetu in je oblikoval osnovne elemente večjih struktur in nebotičnikov v Hongkongu, na Kitajskem, na Bližnjem vzhodu in v Združenih državah Amerike. 

Če potrebujete pomoč, vam lahko ponudimo tudi lokalne Hiltijeve inženirske nasvete. 

Če pa se ukvarjate s posebej drzno ali inovativno gradnjo - takrat vam lahko pomagajo naši globalni inženirji. Skupaj z vami lahko premislijo, kako lahko v največji meri izkoristite naše Hiltijeve sidrne profile in rešitve.

DOSTOPAJTE DO HILTI PROFIS ANCHOR CHANNEL

Do Hilti PROFIS Anchor Channel lahko brezplačno dostopate tukaj na Hiltijevi spletni strani. Preprosto se prijavite ali prijavite.

NAŠE INŽENIRSKE STORITVE

Če želite pomoč pri načrtovanju, lahko naši strokovni Hiltijevi inženirji za vas načrtujejo sisteme pritrdilnih elementov za sidrne profile.