NAČRTUJTE BIM MODULARNE PODPORNE SISTEME

Hilti PROFIS Anchor software

Hilti programska oprema za načrtovanje modularnih podpornih sistemov pomaga pri oblikovanju zapletenih načrtov brez nasvetov strokovnjakov.

Načrtujte, izračunajte in naročite modularne podporne sisteme, ki jih potrebujete, kar na delovišču in ne samo iz pisarne.

Z lahkoto izvozite načrte iz svoje Hilti PROFIS aplikacije direktno v AutoCAD® ali Revit®, ali dostopajte do Hilti BIM predmetov v Tekla Warehouse, če želite uporabljati svoje Tekla Structure načrte.

Hitro vstavite predmete neposredno v svoj načrt iz obsežne Hilti BIM/CAD knjižnice.

Vsa naša Hilti programska oprema in aplikacije za načrtovanje, so v celoti povezane s Hilti izdelki, tehnologijo in inženirskimi storitvami. Tako imate na razpolago celovite rešitve za svojo zidavo, gradnjo in nadzor gradnje.

HILTI PROGRAMSKA OPREMA ZA MODULARNE PODPORNE SISTEME

Hilti PROFIS Installation

PROGRAMSKA OPREMA ZA NAČRTOVANJE

Izboljšajte način dela z avtomatizacijo zapletenih izračunov in zmanjšanjem potrebe po natančnem inženirskem strokovnem znanju.

Podrobnejše informacije
APLIKACIJA FIXPOINT

APLIKACIJA FIXPOINT

Hiltijeva aplikacija Fixpoint Calculator vam pomaga statični preračunavan obremenitev fiksnih točk, raztezanja cevi in minimalne dolžine kolen cevi za modularne podporne sisteme.

Podrobnejše informacije
Hilti Channel Calculator app

CHANNEL CALCULATOR

Načrtujte, izračunajte in naročite vse Hilti modularne podporne sisteme, ki jih potrebujete.

Podrobnejše informacije

2D/3D MODELI ZA HILTI MODULARNE PODPORNE SISTEME

Hilti BIM/CAD knjižnica

Hilti BIM/CAD knjižnica ponuja 3D predmete in 2D risbe, ki jih lahko vnesete v svoj BIM načrt. Prenesite še danes na Hilti Online ali preko AutoCAD®, Revit®, Tekla Warehouse in bimobject.com