INDUSTRIJSKO SKLADIŠČE, VICENZA, ITALIJA

Montaža potresno varnega sprinkler sistema

Hilti jobsite reference industrial warehouse Vicenza Italy

Izziv

Hilti jobsite reference industrial warehouse Vicenza Italy

V industrijsko skladišče je bilo treba montirati sprinkler sistem. Bilo je kar nekaj izzivov.

To je bilo veliko skladišče s površino več kot 3000 m2.

Modularni montzažni sistem je moral biti odporen na potres in osnovni material je bil zelo tanek, tako da je bilo težko namestiti podporni sistem. 

Naša Hilti rešitev

Tesno smo sodelovali z izvajalcem Idrotermotre in izbrali Hilti MQS modularni montažni sistem. Je izredno fleksibilen, preprost za montažo in zasnovan da vzdrži vplive potresa.

Modularni montažni sistem se je moral prilegati v tesne prostore in nemalo težav smo imeli tudi zaradi oblike strešnih nosilcev.

Veliko odločitev smo morali sprejeti na licu mesta, glede postavitve cevi in kam pritrditi nosilce. Hilti tehnična ekipa (prodajni inženir in strokovni oddelek) je skozi montažo sodelovala z izvajalcem.

Opredelili smo vse potrebne modularne podporne sisteme, izvedli številne preglede in dajali strokovne nasvete in podporo izvajalcem med montažo.

To je pomagalo, da je bil podporni sistem montiran hitro, varno in pravilno.

Uporabili smo tudi celo serijo sider, vključno s Hilti HST sidrom za potresne obremenitve, Hilti HUS 3 vijačno sidri za plitve osnovne materiale in Hilti kemično sidro HIT HY 270 za votle osnovne materiale

VPRAŠAJTE INŽENIRJA