KAKO NAČRTOVATI V PRIMERU RAZPOKANEGA BETONA

Izbira pravega sidra za razpokan beton

Hilti HST3 cracked concrete design

Beton lahko pogosto poči zaradi staranja, temperature in obremenitve.

Zato morate pri načrtovanju sidrnih sistemov sidra za beton upoštevati stanje betona s katerim imate opravka.

Pomembno je upoštevati redukcijo nosilnosti sidra v primeru, ko beton razpoka, saj se običajno mikrorazpoka formira ravno na mestu, kjer je sidro vgrajeno (zarezni učinek). Običajno beton razpoka v natezni coni betona, efekt občutno zmanjša nosilnost sidra.

Zato smo pri Hiltiju razvili sidra, ki so specifično načrtovana za razpokan beton.

Vnaprejšnji razmislek in uporaba sider, ki so posebej zasnovana za razpokan beton lahko pomaga, da so konstrukcije varnejše.S tem se izognemo  zelo dragi sanaciji.

KAKO LAHKO POMAGAMO PRI NAČRTOVANJU ZA RAZPOKAN BETON

Pri Hiltiju vam lahko pri načrtovanju pomagamo s številnimi Hilti storitvami za načrtovanje in programsko opremo Hilti PROFIS.

VPRAŠAJTE INŽENIRJA

Hilti PROFIS Engineering software

Programska oprema za načrtovanje Hilti PROFIS Engineering

Our Hilti PROFIS Engineering design software include a Programska oprema za načrtovanje Hilti PROFIS Engineering vključuje funkcijo za načrtovanje posebnih sidrnih sistemov za razpokan beton.feature to design your anchor systems specifically for cracked concrete.

Podrobnejše informacije
Protipotresno načrtovanje

Protipotresno načrtovanje

Načrtovanje sider za potresna območja potrebuje posebne rešitve. Izvedite več v Hilti centru za protipotresno načrtovanje.

Podrobnejše informacije

NAŠE HILTI STORITVE ZA NAČRTOVANJE

Hilti strokovnjaki za načrtovanje sodelujejo z našimi strankami po celem svetu, na terenu, preko spleta in po telefonu. Lahko vam pomagajo ustvariti vaš načrt ali pa narišejo načrt za vas. Za dodatne informacije se obrnite na lokalno Hilti ekipo.