Baterijski grobi in fini brusilniki

Prikaži 22-voltne in 36-voltne baterijske brusilnike, ki so zasnovani za rezanje in brušenje kovine in betona

Prikaži 22-voltne in 36-voltne baterijske brusilnike, ki so zasnovani za rezanje in brušenje kovine in betona
Baterijski tračni brusilnik GTB 6X-22 Baterijski tračni brusilnik s spremenljivo hitrostjo, izboljšano zmogljivostjo in daljšim časom delovanja baterije za brušenje in končno obdelavo cevastih kovin (baterijska platforma Nuron)
Baterijski tračni brusilnik GFB 6X-22 Baterijski tračni brusilnik s spremenljivo hitrostjo, izboljšano zmogljivostjo in daljšim časom delovanja baterije za brušenje in končno obdelavo kovin (baterijska platforma Nuron)
Baterijski brusilnik GPB 6X-22 Baterijski brusilnik s spremenljivo hitrostjo, izboljšano zmogljivostjo in daljšim časom delovanja baterije za brušenje in končno obdelavo kovin (baterijska platforma Nuron)
Baterijski premi brusilnik GDG 6-22 Baterijski premi brusilnik z zmogljivim brezkrtačnim motorjem in daljšim časom delovanja za obdelavo kovin in arhitekturnih kovinskih izdelkov (baterijska platforma Nuron)
Baterijski kotni brusilnik AG 4S-A22 22-voltni baterijski kotni brusilnik z elektronskim nadzorom hitrosti in motorjem brez ščetk za vsakodnevno rezanje in brušenje z listi premera do 5" ali 125 mm
Nazaj na izdelke ()
Primerjaj
Izdelki ()
Delavec reže armaturno palico s kotnim brusilnikom, kar povzroča iskrenje

Odkrijte baterijske kotne brusilnike

Brušenje, rezanje in končna obdelava s prenosnimi, zmogljivimi stroji

Izvajate celodnevno brušenje kovine, betona in kamna, vendar bi si želeli delati brez električnih podaljškov. Naša rešitev: baterijski kotni brusilnik z izjemno močjo, edinstvenimi varnostnimi funkcijami, udobnim ravnanjem in prilagodljivostjo ne glede na lokacijo dela.

Z našo novo baterijsko platformo Nuron pridobite hitrejše, varnejše in pametnejše stroje, ki zagotavljajo še več zmogljivosti na delovišču.

Več prednosti baterijskega kotnega brusilnika

Prilagodljivost in zmogljivost

Brez vtičnice? Ni težave. Imamo baterijski brusilnik za vsake vzahteve, od 115 mm delovnih strojev za vsakodnevna opravila do 150 mm zmogljivih strojev za rezanje in brušenje kovine in mineralov.

Varnost in trpežnost

Izpadi vplivajo na dobiček. Izdelujemo stroje, ki nimajo samo dolge življenjske dobe, ampak tudi ergonomične in varnostne funkcije, ki pomagajo zmanjšati verjetnost utrujenosti in poškodb.

V celoti združljiva platforma

Naši baterijski brusilniki delujejo z baterijami, ki jih že uporabljate. Ali pa spoznajte Nuron, našo obširno baterijsko platformo 22V za večjo moč, daljši čas delovanja in vgrajeno diagnostiko baterij.

Delavec, ki z baterijskim kotnim brusilnikom AG 4S-22 brusi kovino na delovni mizi.

Več brusilnikov, več možnosti

Naš nabor baterijskih kotnih brusilnikov je primeren za večino vrst uporabe

Kompakten stroj AG 4S-22 ima nadzor spremenljive hitrosti, zato lahko z njim hitro režete skozi kovino, mineralne materiale in ploščice, nato pa upočasnite za čudovito zaključno obdelavo. Je pravi zmagovalec pri vsakodnevnih opravilih.

Za zahtevnejše delo, kot je rezanje železnih cevi, brušenje profilnih plošč in zarezovanje jeklenih nosilcev pa AG 6D-22 zagotavlja višjo hitrost in več rezov pri enem polnjenju kot drugi 22-voltni brusilniki z večjimi in težjimi baterijami. Njegova zmogljivost je primerljiva z zmogljivostjo električnih strojev.

Delavec, ki reže beton s kotnim brusilnikom AG 6D-22, priključenim na sesalnik (DRS)

Izboljšana varnost in udobje

Stroji, primerni za delo na delovišču, s katerimi naredite več z manj truda

Naši baterijski kotni brusilniki z lažjim, tanjšim ohišjem, ki ga je enostavneje prijeti, omogočajo natančnejši nadzor in preprostejšo uporabo – še posebej na težko dostopnih in neobičajnih mestih. Če se plošča zatakne, pa naša tehnologija aktivne kontrole navora (ATC) zmanjša verjetnost nevarnega povratnega sunka.

Zaklepna stikala olajšajo uporabo, vendar lahko predstavljajo varnostno tveganje. Zato naši vodilni baterijski kotni brusilniki vključujejo varnostne funkcije, ki pomagajo preprečiti najslabše scenarije.

Rezanje armaturnih palic z baterijskim kotnim brusilnikom AG 6D-22

Varnejše, pametnejše brušenje

AG 6D-22: inovativna varnost in optimalna zmogljivost s prednostmi platforme Nuron

Kotni brusilniki so nepredvidljivi, kadar se zataknejo, saj obstaja nevarnost povratnega sunka v kateri koli smeri. Da bi vas zaščitil pred poškodbami, je naš stroj AG 6D-22 opremljen s tehnologijo 3D-ATC, ki stroju preprečuje, da bi se vrtel, če nenadoma zapusti delovno območje. In tudi če odmaknete roko s stroja, funkcija SensTech na dotik v ročaju nemudoma izklopi stroj. 

Z našo ploščo boste pravilno izvedli vsako opravilo

Diski za kotne brusilnike

Z našim diskom boste pravilno izvedli vsako opravilo

S pravim priborom lahko baterijski kotni brusilnik spremenite v enega najbolj vsestranskih strojev na delovišču. Režite in brusite z abrazivnimi diski, brusite robove kovin z vlaknastim diskom, brusite in polirajte z lamelnim diskom ali celo odstranite barvo in rjo z žično krtačo.

Naše abrazivni diski so vezani in premazani za hitrejše rezanje in daljšo obstojnost ter so na voljo v različnih velikostih in debelinah.

OMOGOČITE SKLADNOST S STANDARDI

Delovišče, ki je praktično brezprašno, je boljše za vas in vaše stroje. Da izboljšate udobje in podaljšate življenjsko dobo stroja, povežite svoj brusilnik s sesalnikom DRS in baterijskim sesalnikom VC 10.

Ponudba sesalnikov in drugih sistemov za odstranjevanje prahu

IMEJTE NADZOR NAD STROŠKI STROJEV

S storitvijo upravljanja s strojnim parkom krijemo vse vaše stroške strojev za fiksno mesečno najemnino. Izognite se velikim vnaprejšnjim naložbam v stroje in si priskrbite le tisto opremo, ki jo potrebujete.

Več o upravljanju s strojnim parkom
Za nadaljevanje se prijavite.
Registrirajte se