Hilti

Funkcije in možna uporaba

RAZLIČICE IN KOMPLETI PRODUKTA

Tehnični podatki

Svetovanje in podpora

Ocene in mnenja

Operater na gradbišču med izvedbo diamantnega vrtanja

Diamantno vrtanje je sedaj preprosto

Sisteme za diamantno vrtanje smo naredili "pametne" in povezljive

Zavedamo se, da so nekateri največji izzivi pri diamantnem vrtanju povezani z ravnanjem z opremo, upravljanjem z vodo in visokimi stroški.

Zato smo si zadali, da čim bolj olajšamo diamantno vrtanje z inovativnimi novimi sistemi vključno s stroji, diamantnimi kronami ter treningom oziroma podporo na terenu.

Sistem za upravljanje z vodo WMS 100, sistema za diamantno vrtanje DD 150-U in DD 250-CA ter enote za samodejno podajanje DD AF-CA L in DD AF-CA H smo povezali prek Bluetooth® v samooptimizirajočo se celoto.

Hilti rešitve za diamantno vrtanje

Preprosto kot 1,2, 3

Diamantno vrtanje je lahko težko in neprijetno. Od transporta do lokacije, iskanja vodnega vira in upravljanja pretoka vode do montaže krone in čiščenja vode po vrtanju – to je dolgotrajen proces. Naša popolna rešitev je zasnovana tako, da odpravi vse te težave.

Opremo lahko enostavno postavite, pritrdite stojalo in vstavite diamatno krono. V kombinaciji z našim sistemom upravljanja z vodo je poskrbljeno za dovajanje in zbiranje odpadne vode.

Bluetooth® omrežje DD 150-U in WMS 100 bo opazno povečalo produktivnost oziroma število lukenj, ki jih lahko izvrtate v enem dnevu. Na zaslonu vašega DD 150-U boste takoj obveščeni o vsaki spremembi stanja vašega sistema za upravljanje z vodo. Manjkajoče filtrirne vrečke in prazen rezervoar vode ne bosta več povzročala glavobola.

Pri Hiltiju smo diamantno vrtanje naredili tako enostavno kot 1, 2, 3.

1/ Pritrdite stojalo in nanj montitare stroj

Pritrdite stojalo na mesto vrtanja, namestite lovilec vode in priključite cev DD-WMS 100 za vrtanje brez umazanije! Z našo hitro vpenjalno glavo na diamantnih kronah ste hitro pripravljeni. DD-WMS 100 lahko napolnite z do 15 litri vode in ga enostavno odpeljete na mesto vrtanja. Filtrirni sistem med vrtanjem čisti in reciklira vodo in preoblikuje 15-litrsko polnilno prostornino v 100-litrsko oskrbo z vodo, kar vam omogoča cel dan vrtanja brez ponovnega polnjenja. Nič več dolgih dovodnih cevi in drugih skrbi glede dovajanja vode.

2/ Povežite sistem z Bluetooth®

Vzpostavite povezavo Bluetooth® med DD-WMS 100 in DD 150-U ali DD 250-CA. Zaslon na stroju prikazuje stanje filtra in nivo vode v WMS. Takoj ugotovite, ali filter vrečka manjka ali je vode premalo ali celo preveč. Povezljivost Bluetooth® poveča kapaciteto rezervoarja za vodo in filtra.

3/ Preprosto lahko vrtate cel dan

Ko sta stroj in sistem za upravljanje vode priključena, črpalka deluje samo, ko deluje motor. Zdaj, ko ste vse pripravili, lahko brez težav vrtate cel dan brez potrebe po ponovnem polnjenju vode. Poleg tega vam sistem omogoča, da vaše delovno območje ostane čisto, tako da ni potrebe po naknadnem čiščenju.

Vrtajte kot nikoli doslej

Izkusite nov nivo produktivnosti in povezljivosti z novimi samodejnimo podajalci

Ko gre za stroj DD 250-CA, lehko pričakujete izjemno zmogljivost. Želeli pa smo vam še olajšati postopek vrtanja. Za vrhunsko produktivnost dodajte novo enoto za samodejno podajanje DD AF-CA H, ki je s strojem povezan z Bluetooth, samooptimizirajočim sistemom in izkoristite funkcije, kot je funkcija začetka vrtanja, sledenje globine in zaznavanje preboja. Napredek lahko spremljate na digitalnem zaslonu.

Pri zelo vsestranskem DD 150-U, ki se lahko uporablja za ročno ali na stojalu, dodajte enoto za samodejno podajanje DD AF-CA L, da boste uživali v enakih prednostih produktivnosti, kot jih vidite pri DD 250-CA.

Nova raven interakcije med uporabnikom in strojem

Sistema za diamantno vrtanje DD 250-CA in DD 150-U

Na naših strojih smo dolgo časa uporabljali LED prikazovalnike, ki so vam pomagale pri delu. Zdaj smo naredili korak naprej in z uporabo zaslona si lahjo še precej olajšate delo in povečate produktivnost.

  • Zaslonov vas spremlja skozi korake aplikacije od nastavitve do vrtanja in spremljanja opravljenega dela.
  • Hiltijeve aplikacije za mobilne naprave vam pomagajo bolje razumeti zgodovino uporabe vaših strojev in nudijo možnost takojšnje pomoči pri odpravljanju težav in nasvetov naše ekipe.

Na naših strojih smo dolgo časa uporabljali LED prikazovalnike, ki so vam pomagale pri delu. Zdaj smo naredili korak naprej in z uporabo zaslona si lahjo še precej olajšate delo in povečate produktivnost. Zaslonov vas spremlja skozi korake aplikacije od nastavitve do vrtanja in spremljanja opravljenega dela. Hiltijeve aplikacije za mobilne naprave vam pomagajo bolje razumeti zgodovino uporabe vaših strojev in nudijo možnost takojšnje pomoči pri odpravljanju težav in nasvetov naše ekipe.

Diamantno vrtanje v opeko

Na voljo smo vam za podporo na gradbišču

Ali potrebujete pomoč pri usposabljanju za vašo novo opremo za diamantno vrtanje? Ni problema! Naša strokovna ekipa je tukaj, da vas podpre.

Obiskali vas bodo na kraju samem, da vam pokažejo, kako namestiti ploščad, priključiti vir vode in namestiti vakuumsko črpalko, da jo boste lahko samozavestno uporabljali.

Pokazali vam bodo tudi, kako enostavno je zamenjati module X-Change na bitih jedra, s čimer boste prihranili veliko časa in denarja.

Blagovna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti Bluetooth SIG, Inc. in vsaka uporaba teh znamk s strani Hilti Group je licencirana. Druge blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih lastnikov.

Za nadaljevanje se prijavite.
Registrirajte se