Baterijska vrtalna kladiva SDS-Plus

Oglejte si vse 22 V in 36 V baterijske stroje SDS za vrtanje/dletenje Nuron v razredu 2–4 kg, primerne za vsakodnevno delo na gradbišču

Oglejte si vse 22 V in 36 V baterijske stroje SDS za vrtanje/dletenje Nuron v razredu 2–4 kg, primerne za vsakodnevno delo na gradbišču
Baterijsko vrtalno kladivo TE 2-22 Kompaktno in lahko baterijsko vrtalno kladivo pištolske oblike za najboljše manevriranje pri vrtanju nad glavo (baterijska platforma Nuron)
Baterijsko vrtalno kladivo TE 4-22 Kompaktno baterijsko vrtalno kladivo SDS Plus za stropno vrtanje z našim najboljšim razmerjem med zmogljivostjo in težo (baterijska platforma Nuron)
Baterijsko vrtalno kladivo TE 6-22 Vsestransko baterijsko vrtalno kladivo SDS Plus s širokim razponom vrtanja, funkcijo dletanja in vpetjem za hitro menjavo (baterijska platforma Nuron)
Baterijsko vrtalno kladivo TE 30-22 Zmogljivo baterijsko vrtalno kladivo SDS Plus (TE-C) z aktivno redukcijo vibracij in aktivnim nadzorom navora za zahtevno vrtanje in dletenje v beton (baterijska platforma Nuron)
Delavec, ki uporablja stroj TE 30-22 pri opažih

Spoznajte vrtalna kladiva SDS Plus

Celodnevno vrtanje in dletenje zaradi prilagodljivosti baterijskih strojev

Izkusite manj izpadov, večjo hitrost in daljši čas delovanja z našimi vodilnimi baterijskimi vrtalnimi kladivi SDS Plus, s katerimi se upravljavec pri vrtanju, oblanju, izdelovanju kanalov in dletenju v beton ali opeko manj utrudi.

S stroji, ki delujejo na baterijski platformi Nuron, lahko pričakujete še več moči in daljši čas delovanja kot kdaj koli prej.

Naredite več z našimi vrtalnimi kladivi SDS Plus

Več prilagodljivosti

Ne glede na to, ali ves dan vrtate luknje za sidra ali armaturno palico, ali pa izvajate dletenje v težko dostopna mesta, imamo za vas ravno pravo baterijsko vrtalno kladivo in visokozmogljiv pribor, da delo opravite lažje.

Več produktivnosti

Izkusite varnejše in manj utrujajoče delo z zmanjšano težo stroja, izboljšanimi lastnostmi rokovanja in varnostnimi funkcijami, kot sta aktivna redukcija vibracij (AVR) in aktivna kontrola navora (ATC).

Več priročnosti

Optimizirajte strojni inventar tako, da vsi vaši baterijski stroji delujejo z medsebojno zamenljivimi baterijami na eni platformi – s sistemom Nuron 22 V lahko dobite še več moči kot pri platformah s kablom, plinom ali drugih platformah z višjo napetostjo.

Gradbeni delavec vrta v strop s strojem TE 4-22 za pritrditev cevi z uporabo montažnih sistemov, z lučjo SL 2-22 v ozadju

Pravšnja moč za opravilo

Za vse aplikacije, od vrtanja v strop do korekturnega dletenja

Naša prilagodljiva baterijska vrtalna kladiva vam zagotavljajo vso potrebno zmogljivost, vedno in vsepovsod. Izvajajte večkratna opravila vrtanja v strop in oblanja s kompaktnim vrtalnim kladivom ali pritrdite osnovne plošče ter izvajajte dletenje s strojem za večje obremenitve.

Za še višje ravni zmogljivosti izberite 22-voltna baterijska vrtalna kladiva Nuron.

Delavec vrta v beton z varnim in visokozmogljivim vrtalnim kladivom TE 6-22 ter sistemom TE DRS-4/6

Manj napora, več varnosti

Lažje rokovanje, manj vibracij in manjše tveganje za povratni sunek

Za zaščito delavcev pred poškodbami in manj zamud na delovišču imajo naša vzdržljiva vrtalna kladiva SDS Plus aktivno redukcijo vibracij (AVR) in aktivno kontrolo navora (ATC). S funkcijo AVR se vibracije stroja zmanjšajo za dve tretjini, aktivna kontrola navora (ATC) pa preprečuje strojem nevarno vrtenje ob udarcu skritih predmetov.

Poleg tega je mogoče z našimi izbirnimi vgrajenimi sistemi za odstranjevanje prahu odstraniti praktično ves prah, zaradi česar so vaša delovišča še varnejša in udobnejša.  

vrtalno kladivo vrta skozi beton

Napredno vrtanje z vrtalnim kladivom

Vtirajte si pot naprej s strojem TE 30-22

Pred pol stoletja smo pomagali pri začetkih sodobnega udarnega vrtanja in ta zgodba se nadaljuje z osnovnim strojem TE 30-22. TE 30-22 je pravi vsestranski stroj z najudobnejšim rokovanjem doslej, ki deluje na baterijski platformi Nuron.

Z 22-voltnimi baterijami Nuron dobite enako moč kot pri stroju s kablom v kombinaciji z izjemno dolgim časom delovanja in prilagodljivostjo. In rezultat? Ure in ure vrtanja, dletenja, strganja in izdelovanja kanalov.

Odstranjevanje ploščic z vsestranskim vrtalnim kladivom TE 6-22 SDS Plus

Pribor, ki je narejen za vaš stroj

Hitrejše in daljše delo z namenskimi svedri in dleti

Za še večjo zmogljivost vrtalnega kladiva SDS z njim uporabite še pribor, ki je izdelan posebej za uporabo s kladivom.

Za hitrejše vrtanje skozi beton, opeko, zidake in armaturno palico imajo naši udarni svedri TE-CX karbidne glave z več rezili in napredno geometrijo. Pri sidranju lahko prihranite čas in dosežete doslednejše rezultate z votlim svedrom TE-CD, ki omogoča vrtanje in čiščenje hkrati. Pri dletenju, izdelavi kanalov, glajenju in strganju pa naši nastavki za dleto zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in učinkovitost.

OMOGOČITE SKLADNOST Z AGENCIJO ZA ZDRAVJE

Za zagotavljanje varnejšega in praktično brezprašnega delovišča pri delu z našimi baterijskimi vrtalnimi kladivi SDS Plus uporabite nameščen sistem za odstranjevanje prahu, kot je DRS 4-A ali DRS 6-A s filtrom HEPA, ali pa uporabite baterijski sesalnik VC 10. 

Ponudba sesalnikov in drugih sistemov za odstranjevanje prahu

IMEJTE NADZOR NAD STROŠKI STROJEV

S storitvijo upravljanja s strojnim parkom krijemo vse vaše stroške strojev za fiksno mesečno najemnino. Izognite se velikim vnaprejšnjim naložbam v stroje in si priskrbite le tisto opremo, ki jo potrebujete.

Več o upravljanju s strojnim parkom