Baterijska vrtalna kladiva SDS-Max

Oglejte si najmočnejša baterijska vrtalna kladiva SDS Max v razredu 6+ kg, ki jih napajajo najnovejše baterije Nuron ali 36-voltne baterije

Oglejte si najmočnejša baterijska vrtalna kladiva SDS Max v razredu 6+ kg, ki jih napajajo najnovejše baterije Nuron ali 36-voltne baterije
Baterijsko vrtalno kladivo TE 60-22 Baterijsko vrtalno kladivo SDS Max (TE-Y) z aktivno redukcijo vibracij in aktivnim nadzorom navora za zahtevno vrtanje in dletenje v beton (baterijska platforma Nuron)
Nazaj na izdelke ()
Primerjaj
Izdelki ()
Delavec, ki vrta luknjo v betonski blok, pri tem pa uporablja kombinirano kladivo TE 60-22 in sesalnik VC 10-22

Spoznajte kombinirana kladiva SDS Max

Moč za velike obremenitve, ki jo potrebujete – z baterijsko prilagodljivostjo

Ali se ukvarjate z vrtanjem, dletenjem, izdelovanjem kanalov in srednje težkimi rušilnimi deli na trdem betonu ali opeki? Potrebujete moč in zmogljivost strojev SDS Max. Vendar zahtevno delo ne pomeni, da je delo naporno. Zato imajo naši vodilni stroji SDS Max manjšo težo in so opremljeni s protivibracijsko tehnologijo, ki zmanjša vašo utrujenost in omogoča, da delate dlje časa.

Z baterijsko platformo Nuron pa lahko svoje kombinirano kladivo za velike obremenitve uporabljate na 22-voltnem sistemu, ki zagotavlja izjemen čas delovanja in večjo moč kot druge platforme z višjo napetostjo na trgu.

Izkoristite večjo moč vrtalnih kladiv SDS Max

Več prilagodljivosti

Stroj prilagodite opravilu. Pri vrtanju v armiran beton z armaturno palico ali pri kronskem vrtanju skozi opeko kombinirana kladiva omogočajo popolno razmerje med močjo in udobjem.

Več produktivnosti

Zahvaljujoč manjši teži stroja, izboljšani ergonomiji in funkcijam, kot sta aktivna redukcija vibracij (AVR) in aktivna kontrola navora (ATC), lahko delo opravljate varneje in dalj časa.

Več priročnosti

Optimizirajte strojni inventar tako, da vsi vaši baterijski stroji delujejo z medsebojno zamenljivimi baterijami na samo eni platformi – s sistemom Nuron 22 V lahko dobite še več moči kot pri platformah s kablom, plinom ali drugih platformah z višjo napetostjo.

Kopanje zgoščenih tal z močnim kombiniranim kladivom SDS-Max in lopatastim dletom.

Moč za najzahtevnejša opravila

Večnamenska prilagodljivost za zahtevno vrtanje in dletenje

Z našimi stroji SDS Max boste hitreje in učinkoviteje izvrtali sidrne luknje in luknje do 80 mm v beton in opeko. Prav tako bo dletenje in rušenje z njimi enostavnejše. Dodajte prebojni sveser za izrez 150-milimetrskih prebojev.

Ali ste pretrgali kabel? Snemite ga in uporabljajte brezžične stroje.

Delavec, ki v jašku za dvigala vrta z močnim kombiniranim kladivom SDS-Max, z rešitvijo z držalnimi vrvmi za zaščito pred padcem in sistemom DRS-D za odstranjevanje prahu.

Manj utrujenosti, manj izpadov

Izjemno upravljanje z manj tresljaji in manjšim tveganjem za povratni sunek

Dosezite daljše čase delovanja, celo med zahtevnimi rušilnimi deli – zahvaljujoč inovativnim varnostnim funkcijam in funkcijam udobja. Funkcija AVR zmanjša izpostavljenost tresljajem do dve tretjini, medtem ko sistem ATC preprečuje stroju, da bi se nenadzorovano vrtel, če se sveder zatakne v skrit material, in na ta način ščiti vaše delavce, stroje in pribor.

Če izbirni sistem za odstranjevanje prahu (DRS) priključite na sesalnik, odstranite praktično ves prah pri viru in tako zagotovite čistejše, učinkovitejše delovišče, skladno z zahtevami OSHA.

Delavec vrta v beton z novim kombiniranim kladivom TE 60-22 s povezanim sistemom za odstranjevanje prahu

Kombinirano kladivo naslednje generacije

TE 60-22: izjemna zmogljivost, ki jo zagotavlja Nuron

22-voltna baterija Nuron kombiniranemu kladivu TE 60-22 zagotavlja še več vrtanja, kronskega vrtanja, dletenja, strganja, kopanja in rušenja na eno polnjenje.

Brez kablov, z izjemno dolgim časom delovanja in zmogljivostjo, ki bi jo pričakovali od precej težjega stroja. Platforma Nuron omogoča še večjo učinkovitost delavcev in strojev.

Gradbeni delavec sedi s kombiniranim kladivom TE 60-22 in udarnim svedrom TE-YX na kolenu

Napredni pribor

Več produktivnosti z našimi svedri, vrtalnimi kronami in dleti

Naši udarni svedri TE-YX, ustvarjeni posebej za naše stroje SDS Max, imajo karbidne glave z več rezili za hitrejše vrtanje v beton, opeko in armaturne palice, pri čemer imajo udarne vrtalne krone z diamantno konico izboljšano geometrijo, ki podaljša njihovo življenjsko dobo.

Pri sidranju lahko, kadar vrtate z našimi votlimi svedri TE-YD, povezanimi s sesalnikom, dosežete hitrejše in bolj konsistentne rezultate brez ročnega čiščenja izvrtine. Za dletenje in rušilna dela naša samoizravnalna koničasta dleta in strgala za tla zagotavljajo dolgo življenjsko dobo ob izjemni zmogljivosti.

OMOGOČITE SKLADNOST

Delovišče, ki je praktično brezprašno, je varnejše za vaše delavce in boljše za vaše stroje. Skupaj s sistemom za odstranjevanje prahu uporabite še baterijski sesalnik VC 10, da bo delo na delovišču še udobnejše in življenjska doba strojev daljša. 

Ponudba sesalnikov in drugih sistemov za odstranjevanje prahu

IMEJTE NADZOR NAD STROŠKI STROJEV

S storitvijo upravljanja s strojnim parkom krijemo vse vaše stroške strojev za fiksno mesečno najemnino. Izognite se velikim vnaprejšnjim naložbam v stroje in si priskrbite le tisto opremo, ki jo potrebujete.

Več o upravljanju s strojnim parkom
Za nadaljevanje se prijavite.
Registrirajte se