Baterijski stroji za pritrjevanje

Oglejte si najhitrejša in najčistejša orodja za nameščanje izdelkov MEP in profilov za mavčno-kartonske plošče ter kako z baterijami Nuron vaši stroji za pritrjevanje postanejo še učinkovitejši

Oglejte si najhitrejša in najčistejša orodja za nameščanje izdelkov MEP in profilov za mavčno-kartonske plošče ter kako z baterijami Nuron vaši stroji za pritrjevanje postanejo še učinkovitejši
Nazaj na izdelke ()
Primerjaj
Izdelki ()
Delavec, ki montira mavčno-kartonsko ploščo/polaga profile za suho gradnjo na tla, pri tem pa uporablja stroj BX 3-22.

Spoznajte pritrjevanje na baterijski pogon

Odločite se za baterijske stroje za čistejše, tišje in učinkovitejše pritrjevanje

Ali iščete alternativo za direktno pritrjevanje ali vrtanje in sidranje na plinski pogon? Stroji za pritrjevanje na baterijski pogon brez zgorevanja omogočajo hitrejšo, tišjo in enostavnejšo uporabo ter so bolj ekonomični.

Najpomembneje pa je, da zagotavljajo zmogljivost, ki jo vaša ekipa pričakuje. Z najnovejšo baterijsko platformo Nuron boste zagotovili boljši doseg in udobje za optimizacijo svoje delovne sile.

Odločite se za pritrjevanje na baterijski pogon

Zmogljivost brez kompromisov

Ti stroji, izdelani za hitrejše delovanje in večjo produktivnost, so primerni za pritrjevanje v beton, jeklo in nekatere vrste opeke – brez vrtanja, brez sider in brez omejitev na delovišču.

Baterijska, brez zgorevanja

Nič več kupovanja, shranjevanja, upravljanja in odlaganja dragih plinskih kartuš. Poleg tega so baterijski stroji BX 3 tišji, imajo manjši povratni udarec ter zahtevajo manj čiščenja in vzdrževanja.

V celoti združljiva platforma

Baterijski stroj za pritrjevanje uporablja 22-voltne baterije in polnilnike, ki jih že imate. Za daljši čas delovanja kompaktnih, samooptimiziranih baterij, raziščite našo najnovejšo platformo Nuron.

Delavec s strojem BX 3 pritrjuje leseni profil placoplan na tla

Več možnosti, veliko načinov uporabe

Pritrjevanje na baterijski pogon za večino namestitev MEP in končno obdelavo v notranjih prostorih

Ne glede na to, ali cel dan pritrjujete kable, vode in priključne doze na strop ali nameščate kilometre profilov za suhomontažne plošče, vam stroji BX 3 pomagajo delati bolj učinkovito in udobno. So hitrejši in tišji od strojev na plinski stroj in proizvajajo manj prahu in vibracij kot vrtanje.

Za pritrjevanje rešetk in lepljenje stroj BX 3-BT obvlada tudi svornike. V primerjavi z nekaterimi stroji na smodniški pogon baterijski stroji za direktno pritrjevanje ne zahtevajo posebnega usposabljanja ali dovoljenj, tako da se lahko takoj lotite dela.

Delavec s pametnim telefonom preverja baterijski stroj za direktno pritrjevanje

Hitro pritrjevanje brez težav

Funkcije, primerne za delo na delovišču, vam pomagajo narediti več

Brez goriva, brez težav. Stroji za pritrjevanje na baterijski pogon uporabljajo zmogljive mehanske pogone, ki bolje ustrezajo ritmu in hitrosti vašega dela, pri čemer zagotavljajo bolj konsistentno kakovost pritrjevanja. Prav tako boste opazili manj povratnih udarcev in zatikanj, kar pomeni manj izpadov.

Izkoristite prednost magazina z enostavnim polnjenjem in indikator za ponovno polnjenje. Pošljite posodobitve stanja strojev, statistične podatke o uporabi in informacije o popravilih neposredno v telefon prek povezave Bluetooth, tako boste prvi izvedeli, ali je treba stroj servisirati, še preden ga na delovišču zaženete.

BX 3-22: ko ste pripravljeni zamenjati plin za baterije

Celodnevno pritrjevanje na baterijski pogon

BX 3-22: ko ste pripravljeni zamenjati plin za baterije

Stroj za direktno pritrjevanje BX 3-22 zagotavlja še več hitrosti in podaljšan čas delovanja za pritrjevanje na baterijski pogon. BX 3-22 lahko z enim polnjenjem baterije pritrdi do 850 pritrditvenih točk, ne glede na to, ali pritrjujete v beton ali jeklo.

Kompaktna in visokozmogljiva 22-voltna baterija, ki je del širokega nabora baterij platforme Nuron, je primerna za stropno delo.

Znana tehnologija pritrjevanja, ki jo že uporabljate

Pritrdila brez kompromisov

Znana tehnologija pritrjevanja, ki jo že uporabljate

Naši maganizirani žičniki z galvaniziranim cinkovim premazom, razviti vzporedno s stroji BX 3, zagotavljajo vsakodnevne rešitve za pritrjevanje profilov za mavčno-kartonske plošče in elementov, kot so pritrdila za kable, pritrdila za elektro vode in stropna obešala v beton, opeko, betonske bloke in jeklo.

Za uporabo s sistemom X-BT so naši svorniki z ostro konico primerni za pritrjevanje rešetk, ozemljitev in začasno pritrjevanje, brez zgorevanja.

POTREBUJETE STROJ NA SMODNIŠKI POGON?

Razumemo. Naš nabor strojev na smodniški pogon zagotavlja vso moč, ki jo potrebujete za direktno pritrjevanje v zelo trd beton, ne glede na vrsto dela.

Ponudba strojev za pritrjevanje na smodniški pogon

BOLJ UDOBNO DELO

Direktno pritrjevanje vključuje veliko fizično napornega in utrujajočega stropnega dela. Zunanji skelet EXO-O1 pomaga zmanjšati napor in tako povečati produktivnost.

Ponudba nosljivih zunanjih skeletov EXO-O1
Za nadaljevanje se prijavite.
Registrirajte se