KAKO PREPREČITI ŠIRJENJE OGNJA OB ELEKTRO INSTALACIJAH

Požarne rešitve za elektrarne, industrijske obrate in podatkovne centre

Hilti firestop for  electrical penetrations

Pri Hilti ponujamo široko paleto rešitev za požarno zaščito pri elektro instalacijah za:

  • Elektrarne in industrijske obrate
  • Podatkovne centre in telekomunikacijska središča

Hilti požarne rešitve se hitro in preprosto uporabljajo in pregledujejo. So predoblikovane in na voljo v skladu z različnimi specifikacijami za poenostavitev naknadne vgradnje in vzdrževanja.

Prav tako so skladne z najstrožjimi mednarodnimi standardi za verovanje življenja kot sta ASTM in EN. So skladne s predpisi in ustrezajo zahtevam ETA in UL. 

PONUJAMO ŠIROKO PALETO REŠITEV ZA POŽARNO ZAŠČITO

Hilti izdelki za požarno zaščito ponujajo inovativne rešitve za novogradnje in sanacije:

  • Hilti požarna puša je idealna za okrogle odprtine za enojne kable ali snop kablov v kamnitih stenah, betonskih in mavčnih ploščah.
  • Hilti opeke in čepi so primerni za začasno ali trajno tesnjenje sten in tal. Opeke so primernejše za večje odprtine, čepi za manjše ali srednje odprtine.
  • Hilti požarne pene so primerna rešitev za velike odprtine za enojni kabel, svežnje kablov, kabelske kanale in mešane prehode.

VPRAŠAJTE INŽENIRJA

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO PRI NAČRTU IN SPECIFIKACIJI

Pri načrtovanju in pripravi specifikacij vam lahko pomagamo na licu mesta, preko spleta ali po telefonu:

  • Orodje za načrtovanje - uporabite našo obsežno BIM/CAD knjižnico
  • Pomoč na licu mesta - naši Hilti inženirji lahko delajo z vami na licu mesta, da vam pomagajo najti rešitve in izdelati specifikacijo.
  • Posebni predlogi za vaš projekt - stopite z nami v stik po telefonu ali preko spleta, mi pa vam bomo pomagali poiskati najprimernejši izdelek in dokumentacijo za vaš načrt.

Tehnična dokumentacija - obiščite našo spletno tehnično knjižnico, kjer boste našli dokumente za načrtovanje, podatkovne liste in dokumente za soglasje. Risbe in besedilo preprosto prenesite v svoj načrt.