Kako izbrati pravi sistem zaznavanja

Hilti skenerji za beton in brezžični sistemi zaznavanja

Pri Hiltiju ponujamo številne sisteme za zaznavanje za iskanje skritih armaturnih palic, cevi, žic pod napetostjo in drugih vdelanih predmetov v betonu in osnovnih materialih.

Odvisno je samo od tega kaj delate - ali iščete armaturno palico, morate najti žico pod napetostjo ali morate poskenirati veliko konstrukcijo.

Hilti brezžični sistemi zaznavanja pomagajo z nedestruktivnimi testi in preprečevanjem udarcev pred vrtanjem, vzorčenjem, rezanjem in žaganjem.

POVEZANE OZNAKE

VPRAŠAJTE INŽENIRJA

HILTI PS 50 MULTIDETEKTOR

HILTI PS 50 MULTIDETEKTOR

Koristno večnamensko orodje za iskanje številnih različnih vrst predmetov v različnih osnovnih materialih do maksimalne globine 15 cm. Hilti PS 50 Multidetektor zaznakovino, plastične cevi, električne žice, les, kovinske armaturne palice in drugo.

Preberi več
HILTI PS 250 FERROSCAN SISTEM ZAZNAVANJA

HILTI PS 250 FERROSCAN SISTEM ZAZNAVANJA

Zasnovan za nedestruktivno testiranje za iskanje armaturnih palic v betonu, ocenitev njihove velikost, premera in globine betonske prevleke.

Preberi več
HILTI PS 1000 X-SCAN SISTEM ZAZNAVANJA

HILTI PS 1000 X-SCAN SISTEM ZAZNAVANJA

Zasnovan za skeniranje velikih območij in iskanje kovinskih in nekovinskih predmetov vključno z električnimi žicami, ki se nahajajo v več plasteh osnovnega materiala do globine 30 cm.

Preberi več
HILTI PS 10 TRANSPOINTER SISTEM ZAZNAVANJA

HILTI PS 10 TRANSPOINTER SISTEM ZAZNAVANJA

Pokaže kako in kje vrtati. Pomaga pri prepoznavanju izhodne točke vrtine - in tudi meri debelino osnovnega material za izračun dolžine in kotov vrtanja.

Preberi več

ZAKAJ SO HILTI ORODJA ZA ZAZNAVANJE POSEBNA

Hilti PX 10 Transpointer detection system

Naša orodja za zaznavanje so brezžična, odporna na šok, prah in vodo ter dajo rezultate v realnem času da lahko na delovišču označujete med skeniranjem.

Ponujamo tudi Hilti programsko opremo za zaznavanje za podrobnejšo analizo podatkov skeniranja, tiskanje poročil, arhiviranje podatkov skeniranja in povezovanje podatkov skeniranja z drugo CAD programsko opremo.

ZAHTEVAJTE BREZPLAČNO PREDSTAVITEV NA DELOVIŠČU

Stopite v stik z lokalno Hilti ekipo in zahtevajte brezplačno predstavitev ali pridobite več informacij. Pripravljeni smo pomagati na delovišču, po spletu ali po telefonu.