SKENER ZA ISKANJE SKRITIH ARMATURNIH PALIC V BETONU

Hilti PS 250 Ferroscan sistem zaznavanja

Hilti PS 250 Ferroscan detection system

Hilti PS 250 Ferroscan sistem zaznavanja je zasnovan za iskanje in oceno velikosti armaturnih palic v betonskih konstrukcijah ter oceno globine betonske prevleke.

Gre za nedestruktivni način konstrukcijskega pregleda.

Lahko izmeri velike površine in dolge vrste sten, kar je predvsem koristno za skeniranje betonskih plošč, mostov in predorov. 

Rezultate si lahko v 2D ali 3D obliki ogledate v realnem času na Ferroscanovi tablici z barvnim zaslonom z visoko resolucijo.

Podatke skeniranja lahko tudi shranite in kasneje izvozite na prenosnik ali v računalnik s pomočjo programske opreme Hilti PROFIS Detection in Ferroscan Map - za nadaljnje analize, tiskanje poročil, arhiviranje podatkov in vnašanje podatkov skeniranja v drugo CAD programsko opremo.

Hilti PS 250 Ferroscan sistem zaznavanja je nedestruktina metoda za preverjanje kaj je v konstrukciji pred vrtanjem vzorčenjem, žaganjem ali rezanjem. To pomaga pri preprečevanju zadevanja cevi, ključnih kovinskih struktur ali odprtih žic.

KLJUČNE ZNAČILNOSTI SISTEMA PS 250 FERROSCAN

Hilti PS 200 Ferroscan detection system
 • Skenirajte velike površine betona hitro in preprosto - do 45 x 45 metrov.
 • Najde armaturne palice in oceni njihovo velikost.
 • Poda natančne meritve globine prevleke za armaturne palice do globine 10 cm.
 • Zapisuje podatke skeniranja za dolžine do 30 metrov.
 • Prikaže jasno 2D ali 3D sliko na zaslonu tablice PSA 200 z visoko resolucijo za takojšnjo analizo in označevanje na delovišču.
 • Če se uporablja skupaj s programsko opremo Hilti PROFIS lahko obdela veliko količino skeniranj istočasno.
 • Zapisuje glasovne zapiske na delovišču za natančnejšo analizo podatkov skeniranja na prenosnik ali računalnik.
 • Združljiv s programsko opremo Hilti PROFIS Detection in Ferroscan Map za podrobnejšo analito podatkov skeniranja, tiskanje poročil, arhiviranje podatkov skeniranja in povezovanje z drugo CAD programsko opremo. 

KAKŠNA JE TIPIČNA UPORABA SISTEMA PS 250 FERROSCAN

 • Odkrivanje armaturnih palic in analiza za sprejem inšpekcijskih pregledov, spremembe v uporabi stavbe ali povezovanje armaturnih palic.
 • Ocena betonske prevleke na velikih območjih, za popravljanje konstrukcije, teste sprejemljivosti in nadzor kakovosti.
 • Preprečevanje zadevanja armaturnih palic med gradnjo, preprečevanje potencialnih dragih in časovno zamudnih popravil.

POVEZANE OZNAKE

VPRAŠAJTE INŽENIRJA

RAZLIČNI NAČINI SKENIRANJA

Imagescan – iskanje armaturnih palic, ocena njihove velikosti in betonske prevleke

Uporabite Imagescan način za iskanje lokacije in velikosti armaturnih palic ter globine betonske prevleke do 10 cm - pomaga oceniti nosilno zmogljivost in preprečiti konstrukcijsko škodo na jekleni ojačitvi.

Blockscan – ocenite postavitve armaturnih palic

Blockscan omogoča pregled postavitve armaturnih palic na območju do največ 180 cm x 180 cm. Prav tako kot Imagescan najde lokacijo in velikost armaturne palice ter globino betonske prevleke.

Quickscan – skenira dolga območja v enem koraku

Quickscan skenira do 30 metrov dolžine v enem neprekinjenem koraku, beleži globino betonske prevleke po najvišji ojačitveni plasti. Ti podatki so še posebej koristni za mostove in predore, kjer je minimalna globina betonske prevleke bistvenega pomena in so podatki potrebni za dokumentiranje nadzora kakovosti.

ZAHTEVAJTE BREZPLAČNO PREDSTAVITEV NA DELOVIŠČU

Stopite v stik z lokalno Hilti ekipo in zahtevajte brezplačno predstavitev ali pridobite več informacij. Pripravljeni smo pomagati na delovišču, po spletu ali po telefonu.