Impulzni vijačniki

Raziščite našo ponudbo impulznih vijačnikov, zasnovanih za daljšo življenjsko dobo in višjo zmogljivost pri vijačenju v kovino, les in beton pri manjših in velikih obremenitvah

Raziščite našo ponudbo impulznih vijačnikov, zasnovanih za daljšo življenjsko dobo in višjo zmogljivost pri vijačenju v kovino, les in beton pri manjših in velikih obremenitvah
Baterijski impulzni vijačnik SID 4-22 Kompakten impulzni vijačnik brez ščetk, optimiziran za zanesljivejše in učinkovitejše pritrjevanje nenosilnih konstrukcij v les in kovino (baterijska platforma Nuron)
Baterijski impulzni vijačnik SID 6-22 Zmogljiv baterijski impulzni vijačnik z motorjem brez ščetk z visoko hitrostjo omogoča natančno ravnanje ter prihranek časa pri množičnih pritrjevalnih delih (baterijska platforma Nuron)
Baterijski impulzni vijačnik SID 2-A12 12-voltni baterijski impulzni vijačnik nižjega kompaktnega razreda z litij-ionsko baterijo, motorjem brez ščetk in šestrobim vpetjem 1/4" za delo, pri katerem so potrebni olajšan dostop, lahko orodje in ohranjanje visokega navora
Baterijski impulzni vijačniki

Baterijski impulzni vijačniki

Kompaktni, lahki impulzni vijačniki za pritrjevanje vijakov v beton, kovino in les

Naša ponudba kompaktnih in lahkih baterijskih impulznih vijačnikov vam omogoča, da dnevno opravite lahke in težke postopke vijačenja in pritrjevanja na stotine ali celo tisoče nastavitev. Druge prednosti vključujejo manjšo težo orodja in izboljšano ergonomijo, ki pripomore k udobnejšemu delu pri celodnevnem izvajanju ponavljajočih se nalog vijačenja, sidranja in pritrjevanja ali pri delu nad glavo.

Zahvaljujoč 22V platformi Nuron dobite enako zmogljivo zmogljivost kot pri orodjih z kablom, vendar brez kakršnih koli nevšečnosti.

Pravo orodje za vsako aplikacijo

Pri zahtevnejših aplikacijah lahko SID 6-22 dnevno opravi na tisoče pritrditev. Če potrebujete manj pritrditev na dan (do 100), preizkusite SID 4-22. SID 4R-22 je dovolj kompakten, da ga lahko spravite v tesne prostore, in dovolj dolg, da seže tako daleč, kot je potrebno.

Višja hitrost za aplikacije vijačenja

Naši brezkrtačni motorji, zanesljivo in zmogljivo pritrjevanje ter hitrejši sprožilni časi vam pomagajo hitreje vijačiti vijake in narediti več v krajšem času. Z izbiro prestav in elektronskim nadzorom hitrosti lahko glede na zahteve preklapljate med različnimi hitrostmi vrtenja in navorom.

Daljši čas na eno polnenje baterije

Litij-ionske baterije Nuron 22 V, učinkovitejši brezkrtačni motorji in učinkovitejši mehanizmi za udarce omogočajo daljše delo z enim polnjenjem.

Boljša osvetlitev na deloviščih

Naši impulzni vijačniki so opremljeni z različnimi možnostmi osvetlitve, na primer s svetlobnim obročem okoli vpenjala pri modelu SID 6-22 ali štirimi svetlimi diodami LED pri modelu SID 4-22, ki vam zagotavljajo osvetlitev brez bleščanja, ki jo potrebujete kadar koli podnevi ali ponoči in tudi v tesnih prostorih.

Prava moč za vsako nalogo

Dostopen a produktiven

Prava moč za vsako nalogo

Če želite pritrditi do 100 vijakov na dan, ne potrebujete vrhunskega in izjemno zmogljivega impulznega vijačnika, ki bo zapravil ves vaš proračun za orodje.

SID 4-22 je majhen in lahek impulzni vijačnik kompaktnega razreda za manj zahtevna dela, kot so montažna dela in opaž. Je cenovno dostopen, a robusten, zato vam prihrani čas in denar tako ob nakupu kot pri kasnejših popravilih.

Osvetlite svoje delovno mesto

Osvetlite svoje delovno mesto

Nič več se ne spopadajte z nejasnim pogledom na svoje aplikacije

Kdo še ni doživel razočaranja, ko je poskušal opraviti delo v slabi svetlobi? Morda tekmujete s časom in poskušate pritrditi kovinsko ploščad, dnevna svetloba pa je začela pojemati. Ali pa obešate suhomontažne plošče in ne morete dobiti dovolj svetlobe, da bi videli, kaj počnete.

Namesto da bi iskali dodaten vir svetlobe ali se odpovedali delu do naslednjega dne, poskusite z napravo SID 6-22. Ima svetlobni obroč okoli držala, ki pomaga zagotoviti jasnejši in neoviran pogled na uporabo ter omogoča delo zgodaj zjutraj ali zvečer.

Pogosta vprašanja pri nakupu baterijskih impulznih vijačnikov

Za kaj uporabljamo baterijske impulzne vijačnike?

Impulzni vijačniki zagotavljajo vrtilno silo, ki jo dobimo z vijačnikom, in udarno silo za večjo učinkovitost pri vijačenju vijakov in matic. Odlični so za varnejše in hitrejše vijačenje pritrdilnih elementov v trše osnovne materiale, kot so jeklo, les, zidaki in beton.

Kakšna je razlika med baterijskim vijačnikom in baterijskim impulznim vijačnikom?

Glavna razlika med vrtalnim in impulznim vijačnikom je v moči in vrtenju, ki ju omogoča impulzni vijačnik. impulzni vijačniki proizvajajo veliko vrtilne sile in več navora kot vrtalniki ter so primernejši za vijačenje, medtem ko so vrtalniki primernejši za vrtanje lukenj. Poleg tega so impulzni vijačniki običajno manjši in lažji od vrtalnikov, zato jih je udobneje uporabljati dlje časa in v tesnih prostorih.

Na kaj je treba biti pozoren pri izbiri baterijskega impulznega vijačnika?

  • Varnost: Pri nepravilni uporabi lahko električna orodja povzročijo poškodbe ali poškodujejo materiale. Prednost impulznih vijačnikov je, da nimajo reakcijskega navora, hkrati pa zagotavljajo izjemno zmogljivost. impulzni vijačnik energijo pošilja v pogonsko glavo in ne v zapestje, kar zmanjšuje tveganje utrujenosti ali poškodb zapestja.
  • Moč: če nameravate opraviti večje število nastavitev (na primer več kot 100 na dan), boste želeli večjo moč (večji navor) in baterijo z daljšo življenjsko dobo. Nadzor navora: dve ali več hitrosti ali nastavitev navora na impulznem vijačniku vam bodo omogočile večji nadzor navora, kar zmanjša tveganje za poškodbe pritrdilnih elementov ali osnovnih materialov.
  • Ergonomija: ker boste impulzni vijačnik morda uporabljali dlje časa, je pomembno, da je orodje enostavno za uporabo. Pri izbiri bodite pozorni na bolj ergonomičen oprijem in manjšo težo.
  • Trajnost: impulzni vijačnik: zasnova motorja, udarnega mehanizma, elektronike in ohišja mora brezhibno sodelovati, tako da bo vaš impulzni vijačnik služil dolga leta.

ZMANJŠAJTE STROŠKE Z IZBIRO ENE PLATFORME.

Ostanite pri eni platformi orodja. To vam bo pomagalo racionalizirati vašo zbirko orodij in jo povečati. Hiltijeva 22V platforma Nuron vam omogoča napajanje več kot 70 orodij, od vijačnikov do rezalnih orodij.

Odkrijte Nuron platformno

POSKRBITE ZA NEMOTENO DELOVANJE SVOJE DELAVNICE ZA

Redno zamenjajte orodja v svojem strojnem parku z najnovejšimi modeli s storitvijo Hilti Fleet Management, se izognite dragim izpadom in upoštevajte najnovejše varnostne standarde.

Optimizirajte svoj nabor orodij s storitvijo Hilti Fleet Management

IZBERITE PRAVE NASTAVKE ZA VAŠO APLIKACIJO

Izberite ustrezne izvijačne nastavke z daljšo življenjsko dobo, vijake, sornike, držala za bite in nastavke za matice, ki so zasnovani posebej za stroje Hilti z mehanizmom za hitro menjavo.

Raziščite naše vijačne nastavke in nasadne ključe