Rušilna kladiva in lomilci

Raziščite našo ponudbo majhnih lomilcev in rušilnih kladiv za velike obremenitve, zasnovanih za zmanjšanje vibracij in izpostavljenosti prahu med dletenjem, rušenjem in odstranjevanjem betona

Raziščite našo ponudbo majhnih lomilcev in rušilnih kladiv za velike obremenitve, zasnovanih za zmanjšanje vibracij in izpostavljenosti prahu med dletenjem, rušenjem in odstranjevanjem betona
TE 500-AVR Vsestransko rušilno kladivo SDS Max (TE-Y) za nezahtevno dletenje v beton in opeko, z aktivno redukcijo vibracij (AVR)
TE 800-AVR Robustno, zmogljivo rušilno kladivo za stene in tla, z nizko stopnjo vibracij in dolgo življenjsko dobo
Baterijska rušilna kladiva

Baterijska rušilna kladiva

Za majhna in srednje velika rušilna dela na tleh in stenah

Ta ponudba lahkih in ozkih rušilnih kladiv poskrbi, da je delo opravljeno, ne glede na to, ali imate opravka z betonom, opeko, keramiko ali mavcem. Zahvaljujoč 22-voltni baterijski platformi Nuron ste deležni iste rušilne moči kot pri podobno velikih ali večjih električnih strojih, obenem pa uživate v vsej prilagodljivosti baterijskih strojev.

Balance performance with comfort, control and safety

Zmogljivost brez kompromisov

Z našimi rušilnimi kladivi na platformi Nuron lahko dobite enako zmogljivost kot pri električnih strojih.

Ena baterijska platforma za vaše stroje

Poganjajte vse vaše stroje – vključno z vašimi zmogljivimi rušilnimi kladivi – na isti visoko zmogljivi 22-voltni baterijski platformi Nuron.

Baterijska neodvisnost na delovišču

Omejen dostop do zunanjega napajanja? Ni težave. Uživajte v večji prilagodljivosti na delovišču z baterijskimi rušilnimi stroji.

Varnejše rušilno delo

Dosežite praktično brezprašno vrtanje z našim sistemom za odstranjevanje prahu (DRS) in zmanjšajte utrujenost s stroji z manj tresljaji.

Kontrolirano rušenje tal

Kontrolirano rušenje tal

Za majhne in srednje velike naloge – razbije do 1,5 tone betona z enim polnjenjem

Baterijsko pnevmatsko kladivo TE 2000-22, ki tehta skoraj 10 kg manj od primerljivih rušilnih kladiv, je idealno za rušilna dela, kjer so ključni ravnanje, upravljanje in mobilnost stroja. Je idealno za beton debeline do 20 cm pri nalogah, kot so razbijanje tal, rezanje kanalov za cevi ter natančno odstranjevanje debelih talnih oblog. Vse to z vibracijami stroja le ~4,0 m/s², kar pripomore k manjši utrujenosti.

Z našo baterijsko tehnologijo Nuron 22V lahko z enim polnjenjem naše največje baterije Nuron (B22-255) razbijete do pol tone betona. Če uporabljate dodaten veliki kovček za baterije s štirimi dodatnimi baterijami B22-255 lahko razbijete do 1,5 tone z enim polnjenjem.

Zmogljivo rušenje zidov

Zmogljivo rušenje zidov

Uživajte v zmogljivosti, ki je primerljiva z električnimi stroji, praktično brez prahu in z nizko stopnjo tresljajev stroja

Z našim baterijskim rušilnim kladivom TE 500-22 na baterijski platformi Nuron lahko opravljate različna dletenja in rušenja sten, pri katerih je ključen nadzor in ne želite slabše zmogljivosti.

TE 500-22 se lahko po moči kosa s primerljivimi električnimi rušilnimi kladivi, poleg tega pa lahko dosežete skoraj brezprašno vrtanje z združljivimi sistemom za odstranjevanje prahu DRS-B. Skoraj nič prahu v kombinaciji z nizko stopnjo vibracij (le 6,7 m/s2) pri stroju TE 500-22 pomeni, da lahko delate dlje in bolj udobno.

Več rušenja, manj prahu

Več rušenja, manj prahu

Praktično brezprašno rušenje s sistemom za odstranjevanje prahu DRS-B

Med rušenjem z udarnim kladivom TE 500 in pnevmatskim kladivom TE 2000 odstranite do 95 % prahu – enostavno pritrdite sistem za odstranjevanje prahu TE DRS-B in združljiv baterijski sesalnik Hilti, denimo Nuron VC 5-22 in Nuron VC 10-22, za skoraj brezprašno delovišče. 

Uživajte v varnejših delovnih razmerah pri notranji sanaciji ali pri delu v zahtevnih okoljih, kjer je čisto okolje ključno, denimo v sobah, ki se uporabljajo, bolnicah, laboratorijih ali proizvodnih linijah.