POŽARNA ZAŠČITA ZA LASTNIKE STAVB IN SPECIALIZIRANE SVETOVALCE

Hilti firestop for building owners and specialist consultants

Pri Hiltiju lahko pomagamo pri pripravi specifikacije in načrtovanju sistemov Za pasivno požarno zaščito.

Ponujamo tudi najsodobnejše izdelke, programsko opremo za načrtovanje, ki je preprosta za uporabo in tehnično pomoč na licu mesta, preko spleta ter po telefonu. Preprosto stopite v stik z lokalno ekipo Hilti, če na spletu ne najdete iskanih informacij.

ŠIROKA PALETA REŠITEV ZA POŽARNO ZAŠČITO S PREPROSTO UPORABO

Hilti firestop collars

Ponujamo široko paleto izdelkov za požarno zaščito za različne vrste uporabe in rešitev, ki so testirani v skladu z najstrožjimi mednarodnimi standardi kot sta ASTM in EN.

Naši predpripravljeni izdelki za omejevanje ognja lahko povečajo vašo produktivnost. Izdeleki za požarno zaščito so že sestavljeni so tako hitri in preprosti za montažo, naknadno vgradnjo in inšpekcijske preglede.

Npr. naše mehke opeke za požarno zaščito lahko vgradite brez malte in se z lahkoto odstranijo ter ponovno uporabijo. Našo neskončno objemko pa lahko odrežete na želeno dolžino in jo uporabite za zapletene cevne konfiguracije kot so cevi pod kotom.

STROKOVNO NAČRTOVANJE IN INFORMACIJE ZA POŽARNO ZAŠČITO

Hilti firestop technical literature

Na spletu so za vas na razpolago Hiltijevi tehnični priročniki, soglasja in tehnične specifikacije, da bo načrtovanje hitro in preprosto. Preprosto izberite risbe v naši tehnični knjižnici in jih kopirajte v svoj načrt.

Dostopajte do:

 • 2D risbe
 • Besedilo specifikacij
 • Dokumenti pred načrtovanjem
 • soglasja

Ponujamo tudi programsko opremo in aplikacije za izbiro izdelkov in načrtovanje sistemov za požarno zaščito, vključno z obsežno BIM/CAD knjižnico Hilti predmetov ter avtomatiziran sistem za načrtovanje, Hilti Button.

Dostopajte do:

 • BIM/CAD knjižnice Hilti izdelkov, ki je dostopna z Revita, Autocada, na bimobject.com in na Hilti spletni strani za prenose.
 • Izbire izdelkov: uporabite programsko opremo Hilti PROFIS 3 za izbiro izdelkov in sledite nakupu.
 • Do kataloga izdelkov lahko dostopate tudi preko mobilne aplikacije Hilti Mobile, kjer lahko preverite tudi razpoložljivost in upravljate svoj orodni park in račun.
 • Program Hilti Button za načrtovanje požarne zaščite , ki avtomatizira odkrivanje prebojev, ustvari kosovnico materiala in priporoči navedene sisteme za omejevanje ognja ter doda njihove ključne podatke in dokumentacijo.

IZBOLJŠAVA UČINKOVITOSTI STAVBE S SREDSTVI ZA OMEJEVANJE OGNJA

Hilti izdelki za požarno zaščito lahko izboljšajo konstrukcijo stavbe in jo ščitijo pred ognjem. Testirani so bili po strožjih parametrih od zahtev protipožarnih testov ETA in UL in lahko izboljšajo:

 • Akustiko stavbe z zapiranjem fug in dilatacij.
 • Gibanje stavbe, ki lahko zmanjša popotresne vplive, toplotno raztezanje cevnih sistemov, poslabšanje strukture ali vibracijo v industrijskih objektih.
 • Stavbo zaščiti pred plesnijo in vlago: ponujamo izdelke, ki so odporni na plesen in vlago, ki so še posebej pomembni pri gradnji bolnišnic.
 • Skladnost s certifikatoma za zeleno gradnjo LEED in BREEAM.

VPRAŠAJTE INŽENIRJA