WEBINARJI NA ZAHTEVO

Webinar knjižnica

Webinar Library

Ste zamudili katerega od naših webinarjev ali bi ga radi obiskali ob željenem času?

Preprosto kliknite na povezave spodaj, da dobite dostop do webinarja o izbrani temi. Ker gre za posnetke, ne boste mogli oddati vprašanj, vendar nas prosimo, da nas kontaktirate glede kakršnih koli vprašanj. To so posneti webinarji, zato ne boste mogli oddati svojih vprašanj. Vendar se obrnite na nas, če imate kakršna koli vprašanja.

Webinarji, ki so na voljo v naši knjižnici

 • Projektiranje sovprežnih nosilcev - jeklo/beton

  Na spletnem seminarju bo predstavljena uporaba in zakonodaja. Seznanili se boste s tehnologijo neposrednega pritrjevanja na jeklene konstrukcije. Izpostavili bomo prednosti metode direktnega pritrjevanja pred tradicionalnimi metodami. Na koncu si bomo ogledali predstavitev programske opreme.

  Video

  Napreden izračun ležiščne pločevine

  Tekom izobraževanja bomo razkril reševanje izzivov s katerim se soočajo projektanti pri projektiranju povezav jekla z betonom: ležiščne pločevine, togih prečnih ojačitev, kontrolo tlačnih napetosti v betonu ter naknadno vgrajena sidra. Dodatno bomo pregledali, kakšne regulative je potrebno upoštevati pri projektiranju detajlov sidranja in kako vam pri tem lahko pomaga Hilti.

  Video

  Načrtovanje sider z upoštevanjem dodatne armature – vpliv nateznih sil

  Razumevanje možnosti upoštevanja armature v programu PROFIS ENGINEERING. Na kakšen način deluje dodatna armatura: Detajlni vpogled v Evrokod 2 del 4, razumevanje porušnih mehanizmov, razporeditev obtežbe na armaturo in izračun odpornosti…

  Video

  Osnove projektiranja pritrjevanja v beton po standardu EN: 1992-4

  Namen tega webinarja je podati pregled zasnove jeklenih / betonskih povezav z uporabo vgrajenih sider v skladu z novim delom 4 Evrokod 2, ki navaja glavne razlike s smernicami ETAG in uporabljenimi orodji za načrtovanje. Čakamo na vas!

  Video

Imate vprašanje?

 • Imate po ogledu enega od naših predhodno posnetih webinarjev vprašanje? V tem primeru nas kontaktirajte neposredno in potrudili se bomo, da odgovorimo na vaše vprašanje.