Certificate ISO 9001

Skupina Hilti je vodilni svetovni proizvajalec in dobavitelj kakovostnih, inovativnih in specializiranih orodij in sistemov za pritrjevanje za profesionalne uporabnike iz številnih panog.

Hilti Slovenija združuje več kot 30 visoko usposobljenih sodelavcev s področja prodaje, inženiringa, trženja in drugih podpornih dejavnosti, ki skupaj pomagajo gradbenim strokovnjakom pri dokončanju projektov na hitrejši, varnejši in produktivnejši način. Več kot polovica članov naše ekipe je v neposrednem stiku z našimi kupci.

Strokovnjaki s področja gradbeništva, energetike, mehanike, elektrotehnike, metalurgije, notranjih zaključnih del in ostali se lahko prepričajo, da ima podjetje Hilti v svoji ponudbi široko izbiro izdelkov in storitev, ki so primerni za njihova področja uporabe.

Izdelki podjetja Hilti vključujejo sisteme za direktno pritrjevanje, vrtanje, rušenje, diamantno vrtanje in rezanje, merilne in gradbene laserje, požarne izdelke in izdelke za pasivno požarno zaščito, vijačne, kemične in mehanske sidrne ter oporne in obesne sisteme.

Svetovni sedež korporacije Hilti je v mestu Schaan v Kneževini Liechtenstein. Sedež HILTI Slovenija d.o.o. je Brodišče 18, v Trzinu.