KULTURA IN VREDNOTE HILTI

Kultura podjetja Hilti temelji na predanosti, integriteti, odgovornosti, zaupanju, toleranci in medsebojnem spoštovanju.

Hilti Slovenija d.o.o.

Brodišče 18
SI - 1236 Trzin

080 25 22

01 563 71 11

info@hilti.si
Poslanstvo podjetja

Strastno ustvarjamo navdušene kupce in gradimo boljšo prihodnost!

Navdušeni kupci

Svojim kupcem pomagamo do uspeha z ugotavljanjem njihovih potreb in z zagotavljanjem inovativnih rešitev z dodano vrednostjo.

Gradimo boljšo prihodnost

V podjetju negujemo vzdušje, v katerem je vsak član ekipe cenjen in se lahko osebnostno razvija.
S svojimi partnerji in dobavitelji gradimo odnose na temeljih obojestranskega zadovoljstva in uspeha (win-win).

V celoti sprejemamo svojo odgovornost do družbe in okolja.

Naš namen je doseči znatno, trajno in dobičkonosno rast, ki nam omogoča svobodo delovanja.

Vrednote


Kultura sveta podjetja Hilti temelji na predanosti, integriteti, odgovornosti, zaupanju, toleranci in medsebojnem spoštovanju.

Globalno razmišljanje, lokalno delovanje in skupne vrednote, vizija ter cilji, kot je opisano v Inovacijah in Potovanju naše kulture, so del kulture podjetja Hilti Slovenija.

Vrednote podjetja Hilti so:

Integriteta: Z drugimi ravnaj tako, kot bi želel, da oni ravnajo s tabo. Izpolnjevanje obljub in odgovornost za svoja dejanja. Odkritost in poštenost ob etični obravnavi vseh ljudi.

Predanost: Strast za doseganje odličnosti. Pogum za sprejemanje tveganj. Praznovanje uspeha in priznavanje dosežkov. Ustvarjanje občutka nepogrešljivosti pri svojih kupcih.

Skupinsko delo: Negovanje vzdušja odprte komunikacije, izmenjave idej in najboljših praks. Ustvarjanje organizacijske odličnosti prek sodelovanja raznolikih talentov. Skupno delovanje pri izboljševanju podjetja Hilti za njegove interesne skupine. Vzbujanje ozračja spoštovanja in odprtosti, zabave in sodelovanja.

Pogum: Uporaba pozitivnih in negativnih izkušenj kot vir znanja in inovacij. Ne držimo se starih navad, temveč se vedno znova lotevamo novih izzivov. Uveljavljanje svobode izbiranja: sprejeti, pustiti ali spremeniti.
 

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo smo na vašo napravo namestili piškotke. Nastavitve piškotkov lahko spremenite kadarkoli. V nasprotnem primeru sklepamo, da se s temi nastavitvami strinjate.