STORITVE UMERJANJA HILTI

Hilti Slovenija d.o.o.

Brodišče 18
SI - 1236 Trzin

080 25 22

01 563 71 11

info@hilti.si
Vedno zanesljiva natančnost

Pri uporabi merilnih trakov, vodnih tehtnic, nihal, kotnikov in označevalnih vrvic s kredo se je treba sprijazniti z določenimi odstopanji, merjenimi v centimetrih. Za razliko od njih pa merilna orodja Hilti omogočajo visoko natančnost na nivoju milimetrov, in to tudi na daljše razdalje, kar omogoča strokovnjakom izjemno natančne meritve kjer koli na delovišču:
 
  • zanesljivi rezultati,
  • manj napak pri odčitavanju.
V potrdilo izjemno visoke natančnosti merilnih orodij Hilti ob nakupu od podjetja Hilti prejmete Potrdilo o umerjanju.

 
Testiranim orodjem lahko zaupate

Merilna orodja podjetja Hilti so grajena robustno. Seveda pa podobno kot pri vseh natančnih inštrumentih zahtevni pogoji vsakodnevne uporabe na delovišču, neustrezno shranjevanje in ostali zunanji vplivi sčasoma lahko negativno vplivajo na delovanje orodja.

 
Redni pregledi

Podjetje Hilti predlaga redno pregledovanje laserskih merilnih orodij in detektorjev, s čimer boste zagotovili zanesljivost, ki jo zahtevajo standardi in zakonski predpisi. Prek storitev umerjanja, ki jih ponuja podjetje Hilti, dobite potrditev, da testirana orodja ustrezajo specifikacijam, ki so podane v navodilih za uporabo.


Potrdilo o natančnosti

Ob umerjanju merilnega orodja podjetje Hilti izda tudi pisno potrdilo o natančnosti. Za podjetja, ki delujejo skladno s standardi iz družine ISO 900X, je to dokazilo obvezno. Kadar koli je treba, lahko s potrdilom o umerjanju podjetja Hilti potrdite, da je merilno orodje v času testiranja delovalo natančno.

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo smo na vašo napravo namestili piškotke. Nastavitve piškotkov lahko spremenite kadarkoli. V nasprotnem primeru sklepamo, da se s temi nastavitvami strinjate.