TEHNIČNO SVETOVANJE

Tehnično svetovanje Hilti.

Hilti Slovenija lahko s svojo ekipo za inženirsko podporo zagotovi visoko specializirano tehnično podporo inženirjem, arhitektom in monterjem v vsaki fazi projekta:

  • Tehnično svetovanje že od faze projektiranja, s katero se začne vsaka gradnja. Podporo zagotavlja Oddelek za inženiring, ki deluje v pisarniških prostorih, ali pa naši inženirji na terenu, ki delajo neposredno s projektanti ali z drugim osebjem v prostorih podjetja.

  • Svetovanje na delovišču za učinkovitejši odziv na izzive pri posameznih aplikacijah. Strokovnjaki in podizvajalci lahko zaprosijo za storitev tehničnega svetovanja na zahtevo in naročijo naš obisk neposredno na delovišču;

  • Nenazadnje vam Hilti pomaga pri izbiri izdelkov, projektantskih izračunih ter  prek Tehničnega svetovanja naročnikom pripravi podrobno dokumentacijo, ki opisuje rešitev za zahtevano aplikacijo. Dokumentacija vključuje: tehnična poročila, risbe, navodila za uporabo in kosovnico;

Hilti Slovenija d.o.o.

Brodišče 18
SI - 1236 Trzin

080 25 22

01 563 71 11

info@hilti.si

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo smo na vašo napravo namestili piškotke. Nastavitve piškotkov lahko spremenite kadarkoli. V nasprotnem primeru sklepamo, da se s temi nastavitvami strinjate.