KEMIČNO SIDRANJE Z ODOBRENIM SISTEMOM

SafeSet sistem


Sedaj lahko dimenzionirate in vgrajujete sidrne palice z večjo mero samozavesti. Neustrezno čiščenje izvrtin med vgradnjo kemičnih sider lahko bistveno zmanjša nosilnost kemičnega sidra. Hilti SafeSet sistem praktično popolnoma odpravi opisano nevarnost – tako v natezni kot tlačni coni betona (pri uporabi sidrnih palic).

 Zanesljivo varno


Vsako sidro je vgrajeno z namenom, da prevzame predvideno obtežbo pri čemer pa se v svoji življenjski dobi sooča s številnimi dejavniki, ki vplivajo na njegovo nosilnost. Nezadostno čiščenje izvrtin oziroma celo opustitev čiščenja izvrtin denimo lahko resno ogrozi predvideno nosilnost sidra. Hilti SafeSet sistem ne dopušča, da bi kaj podobnega vplivalo na obnašanje sidra in zagotavlja najbolj zanesljivo vgradnjo sidra doslej.


Vpliv neočiščene oziroma slabo očiščene izvrtine na nosilnost kemičnega sidra.

Kako je to možno?
PROFIS Anchor

Kliknite tukaj za programsko opremo PROFIS Anchor s katero lahko dimenzionirate sidra z uporabo SafeSet sistemov.

080 25 22

01 563 71 11

info@hilti.si

Sidrna palica HIT-Z


Nova HIT-Z sidrna palica s specifično konusno vijačnico deluje po načelu pritezno kontroliranega kemičnega sidra. To posledično pomeni, da zaradi svoje oblike, HIT-Z sidrne palice niso občutljive na neočiščene izvrtine (izvrtane s svedri) v suhih oziroma vlažnih betonih pri temperaturi osnovnega materiala nad 5°C, ko jih uporabljamo s kemično maso HIT-HY 200.
 

 

Votli svedri


Pri vrtanju izvrtine s Hilti TE-CD ali TE-YD votlim svedrom se prah sočasno odstranjuje iz izvrtine z uporabo seslanika Hilti VC 20/40. Posledično je čiščenje izvrtin popolnoma nepotrebno in vgradnja armaturniih palic precej bolj zanesljiva.
 

Enostavno produktivno.


Vgradnja kemičnih sider skladno z navodili je pogosto zahtevna in zahteva posebne pripomočke. Zaradi Hilti SafeSet sistemov so časovno zamudni koraki, kot je čiščenje izvrtin, del preteklosti. Čas vgradnje kemičnega sidra je sedaj prepolovljen. Poenostavljen postopek vgradnje sedaj nudi manj možnosti za napake.


50%* višja produktivnost s 100% odobrenim sistemom.


*produktivnost lahko niha glede na izdelek in izkušnje izvajalca.

 

V celoti odobren sistem.


Projektanti in izvajalci del so lahko prepričani, da so vsi elementi kompatibilni med seboj, ko uporabljajo SafeSet sistem. Namesto neštetih ur, ki jih uporabniki porabijo za interna preskušanja posameznih elementov, je SafeSet sistem sestavni del svetovno priznanih soglasij, ki jih izdajajo neodvisni organi.

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo smo na vašo napravo namestili piškotke. Nastavitve piškotkov lahko spremenite kadarkoli. V nasprotnem primeru sklepamo, da se s temi nastavitvami strinjate.