IZVLEČNI PREIZKUS

Varnost in zanesljiva nosilnost pritrdilnih sistemov

Podrobnejše informacije


Če vas ta storitev zanima, izpolnite naslednji obrazec za informacije.


Programska oprema Profis

080 25 22

01 563 71 11

info@hilti.si

Nosilnosti pritrdilnih sistemov (sider ali armature) pogosto ni mogoče določiti, če se osnovnega materiala ne pozna dovolj dobro. Npr. zidovi, beton ali kamen brez zanesljivih tehničnih podatkov ali povsem brez njih.
S preskušanjem na kraju samem je mogoče ugotoviti primernost določenega pritrdilnega sistema ter nosilnost v konkretnem osnovnem materialu.

Hilti ponuja strokovne inženirske storitve preskušanja sider z izvedbo izvlečnega preizkusa.
Izvlečne preizkuse izvajajo usposobljeni zaposleni podjetja Hilti, ki poskrbijo tudi za analizo rezultatov. Hiltijevi izvlečni preizkusi se izvajajo z natančno, pravilno umerjeno preskusno opremo ob navzočnosti stranke, tako da zagotavljajo zanesljive in ponovljive rezultate.
Stranka prejme poročilo o preiskusu in če je potrebno, tudi poročilo o oceni preskusa.Prednosti

  • Ugotovitev primernosti pritrdilnega sistema za neznani osnovni material na podlagi zanesljivih dejstev, s tem pa okrepitev zaupanja v uporabljene pritrdilne rešitve.
  • Izvedba preskusa z natančno in pravilno umerjeno preskusno opremo znamke Hilti, vključno z dodatki, ki omogočajo prilagoditev preskusnega postopka individualnim zahtevam.
  • Možnosti, ki jih ponuja tester, vključujejo lahke, srednje težke in težke obremenitve.
  • V dokumentaciji so na voljo meritve obremenitev in premika, ki jih lahko uporabite kot referenco zase ali za tretje osebe.
  • Kot dodatna storitev je na voljo ocena obremenitve na osnovi rezultatov preskusov.
  • Izvajalci storitve so visoko usposobljeni za izvajanje preskusov.

Cenik

Če vas ta storitev zanima, izpolnite naslednji obrazec za informacije.

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo smo na vašo napravo namestili piškotke. Nastavitve piškotkov lahko spremenite kadarkoli. V nasprotnem primeru sklepamo, da se s temi nastavitvami strinjate.