O PODJETJU HILTI

Hilti Slovenija d.o.o.

Brodišče 18
SI - 1236 Trzin


75. OBLETNICA USTANOVITVE PODJETJA HILTI

080 25 22

01 563 71 11

info@hilti.si
Podjetje Hilti je ponudnik vrhunske tehnologije za potrebe gradbene panoge po vsem svetu. Izdelki, sistemi in storitve Hilti gradbenim strokovnjakom ponujajo inovativne rešitve z izjemno visoko dodano vrednostjo.

Skupina Hilti ima svoj sedež v mestu Schaan v Kneževini Liechtenstein. Podjetje s skoraj 25.000 zaposlenimi v več kot 120 državah po svetu navdušuje svoje kupce in gradi lepšo prihodnost. Kultura podjetja temelji na integriteti, pogumu, skupinskem duhu in predanosti.

Uspešnost podjetja Hilti temelji na inovacijah, neposrednem odnosu s kupci in učinkovitem trženju. Dve tretjini zaposlenih dela neposredno za kupca v prodajnih organizacijah in tehničnih oddelkih, kar v skupnem seštevku pomeni več kot 200.000 stikov s kupci na dan.

Hilti ima v Evropi, Aziji in Latinski Ameriki poleg lastnih proizvodnih obratov tudi centre za raziskave in razvoj. Današnja, po celem svetu prisotna, Skupina Hilti je zrasla iz majhnega družinskega podjetja, ustanovljenega leta 1941. Od leta 2000 ima sklad Martin Hilti Family Trust v lasti vse delnice, od januarja 2008 pa tudi vse udeležbene liste Korporacije Hilti.

To predstavlja dolgoročno zaščito prihodnjega razvoja življenjskega dela ustanovitelja podjetja Martina Hiltija. Hilti vzdržuje jasno usmerjenost k vrednotam in sledi politiki rasti vrednosti za interesne skupine podjetja. Vključevanje interesov vseh partnerjev podjetja - kupcev, dobaviteljev in zaposlenih - v svojo strategijo in dejavno opravljanje socialne in naravovarstvene odgovornosti tvori podlago za zaupanje, ki zagotavlja trajen uspeh podjetja.


Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo smo na vašo napravo namestili piškotke. Nastavitve piškotkov lahko spremenite kadarkoli. V nasprotnem primeru sklepamo, da se s temi nastavitvami strinjate.