POPOLNA REŠITEV ZA PREZRAČEVANE FASADE

Hilti Eurofox

Hilti Eurofox - Ekonomične in učinkovite rešitve za popolno prezračevano fasado.

Podkonstrukcijski sistem Hilti Eurofox za prezračevane fasade ponuja veliko prednosti. Z inovativnimi lastnostmi sistema, popolnoma optimizirano statično zasnovo ter projektno storitev, podporo na delovišču s strani naših inženirjev ter  terenskih svetovalcev, Hilti ponuja neprimerljivo raven podpore tako za izvajalci kot za projektante.MontažaPrednosti

Lastnosti
Hilti ponuja rešitve za pritrjevanje na beton, opeko, les ter jeklene konstrukcije. Hilti ponuja rešitve za pritrjevanje na beton, opeko, les ter jeklene konstrukcije.
Hitra in preprosta montaža fasade z uporabo Hilti orodja ter pritrjevanja. Hitra in preprosta montaža fasade z uporabo Hilti orodja ter pritrjevanja.
Pritrjevanje izolacije z uporabo Hilti sider, vijakov ali direktnega pritrjevanja. Pritrjevanje izolacije z uporabo Hilti sider, vijakov ali direktnega pritrjevanja.
Fasadni sistemi Eurofox so popolni poskonstrukcijski sistemi za različne vrste fasadnih panelov; od kovinskih do keramičnih ter terracotta.
 
  • Sistem Eurofox je iz aluminija kar pomeni odlično korozijsko odpornost
  • Omogočeno je natančno pozicioniranje profilov pred pritrjevanjem
  • Predmontirani izolatorijo zmanjšajo učinek toplotnega mosta preko aluminija
Naša storitev načrtovanja usklajuje nosilce, profile, sidra in vijake na način, da zagotovi celoten sklop statičnih izračunov, višinskih risb ter kosovnico za celotno podkonstrukcijo ter pritrdilne točke.
 

Montaža fasadnih sistemov Eurofox

Prenesi si Eurofox obrazec za pripravo ponudbe fasadnega sistema, ki ustreza vašim zatevam

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo smo na vašo napravo namestili piškotke. Nastavitve piškotkov lahko spremenite kadarkoli. V nasprotnem primeru sklepamo, da se s temi nastavitvami strinjate.