Dnevi odprtih vrat nekoliko drugače

MESEC INOVACIJ 2020

Glede na trenutno situacijo in z željo po zagotavljanju varnosti in zdravja, tradicionalnih septembrskih dogodkov letos ne bomo organizirali.

Kljub temu pa smo za vas pripravili številne novosti, promocije in darila. Tako smo namesto dnevov odprtih vrat za vas pripravili celoten mesec inovacij.

NOVOSTI 2020

Kontaktirajte nas in si zagotovite svoj termin za predstavitev.

Zahtevaj praktični prikaz

POSEBNE PONUDBE

Na razpolago smo vam preko:

  • Prodajnih svetovalcev
  • Hilti trgovin
  • Oddelka za podporo kupcem 080 25 22
  • Spletne strani www.hilti.si

*Posebne ponudbe veljajo od 1.9 do 30.9.2020 oziroma do preklica. Upoštevajo se standardne cene iz sistema. Hilti si pridržuje pravico do sprememb.
Na vse že sestavljene komplete baterijskih strojev se upošteva enotni popust - 25 %. Pri progresivni lestvici popustov se upoštevajo različni artikli. Za pridobitev maksimalnega popusta v višini 30% morate izbrati šest različnih izdelkov. Iz progresivne lestvice popustov so izključeni vsi že sestavljeni kompleti baterijskih strojev, Pipe press stroji, produkti za pasivno požarno zaščito in produkti, ki bodo vgrajeni v nuklearnih objektih (kjer se zahteva Materialni certifikat 3.1). Navedeni artikli pa se upoštevajo za pridobitev progresivnega popusta. Ponudba ne velja za fizične osebe.