Hilti programska oprema za načrtovanje sovprežnih elementov

Načrtovanje sovprežne konstrukcije

Hilti Shear Connector Design Software

Hilti programska oprema za načrtovanje sovprežne konstrukcije  projektantom pomaga pri lažjem načrtovanju sovprežnih elementov skladno s standardom Eurocode. Načrtujte od podrobne faze projektiranja do izdelave projektne dokumentacije.

Pripravljeni na vaše edinstvene projekte

Če projektirate nov objekt s standardnimi jeklenimi gredmi in trapezno pločevino ali sanirate objekt z obstoječimi jeklenimi gredami, vam programska oprema za načrtovanje sovprežnih elementov lahko pomaga učinkovito oblikovati najboljšo rešitev.

Vse kar je potrebno je vnesti robne pogoje in definirati obtežne kombinacije. Končno poročilo bo prikazalo detajle izračuna in delavniško risbo za lažjo izvedbo na gradbišču. 

S Hilti programsko opremo za načrtovanje sovprežnih elementov:

 • Povečate svojo produktivnost. Pozabite na nepregledne tabele ali zahtevno programsko opremo. Zdaj boste za izračune potrebovali le nekaj minut, ne da bi pri tem morali žrtvovati varnost ali natančnost.
 • Zaupajte, da vas bo strokovno zanje podjetja Hilti spremljalo skozi celoten postopek. Izvajalce del skozi postopek montaže vodi pregledna delavniška risba, ki je navedena v poročilu. S prihrankom časa se boste lahko osredotočili na naslednji projekt. V primeru dvoma pa se lahko vedno obrnete na naš oddelek za inženiring. 

 

Preprost in natančen izračun:

 • Izračun prostoležečih nosilcev, ki se nahajajo v polju ali na robu konstrukcije, s prilagodljivo geometrijo jeklenih profilov in vrsto jekla
 • Lahek in standarden beton
 • Masivne plošče podprte z jeklenimi profili
 • Površinske, linijske ali točkovne obtežbe
 • Začasno podprte ali nepodprte konstrukcije med izvedbo
 • Plastično načrtovanje s polnim ali delnim sovprežjem med betonom in jeklom
 • Kontrole upogibnega momenta in strižne odpornosti, vključno s kontrolo bočne zvrnitve.

 

Ustvarite in shranite projektne podatke

S Hilti programsko opremo za načrtovanje sovprežnih elementov priprava dokumentacije preprosta. Shranite, ponovno preglejte in uredite načrte v prilagodljivem okolju.

 

Delite v svojem omrežju

Shranite načrt, izvozite ga in delite s sodelavci. Ničesar vam ni treba nameščati. Vaši sodelavci morajo samo obiskati svojo lokalno spletno stran Hilti, se prijaviti in začeti uporabljati aplikacijo.

 

Poskrbite za varnost in skladnost s standardi

Pri vsakem projektu je poskrbljeno za varnost in zanesljivost v skladu s standardom. Hilti programska oprema za načrtovanje sovprežnih elementov vam nudi oboje. Uporablja najnovejše evropske gradbene standarde Eurocode in ustrezne nacionalne dodatke v kombinaciji z edinim sovprežnim elementom za uporabo z direktnim pritrjevanjem, ki ima evropsko tehnično oceno. 

HILTI PROGRAMSKA OPREMA ZA NAČRTOVANJE SOVPREŽNIH ELEMENTOV JE BREZPLAČNA SPLETNA APLIKACIJA ZA REGISTRIRANE UPORABNIKE S HILTI RAČUNOM

TEHNIČNI PODATKI

 • Licenciranje: Licenca za enega uporabnika
 • Združljivo z: brskalnikoma Chrome in Firefox
 • Sistemske zahteve: deluje na brskalnikih Chrome in Firefox

DOSTOP DO HILTI PROGRAMSKE OPREME

Sedaj lahko brezplačno dostopate do programske opreme Hilti Shear connector design kar preko spleta. Vse kar morate storiti je, da se registrirate in izpolnete obrazec. Kontaktirala vas bo naš inežnir oz oddelek za podporo kupcem z aktivacijskim ključem. 

POVEZANE OZNAKE

VPRAŠAJTE INŽENIRJA